Jump to content

Recommended Posts

Posted
ako vam dovedem Deda Mrazicu ima da vam zuje uši od viskokog pritiska..i KAKO onda posle da ljudima kažete koji je zvuk dobar a koji nije?

Od nasih dragih gostiju i kupaca ocekujem da kupe ono sto se njima svidja, a ne meni.

A ti slobodno dodji za novu godinu :ruganje

Posted

da vam pravo kazem, ja se malo plasim te ekipe iz AV Impulsa, narocito ove dvojice novih. ne bih ja na vasem mestu tamo hrlio tek tako. nemoj posle da bude nismo znali kad osvane naslov na CNN-u: "srbi ubili deda mraza (i irvase)".... :ruganje

Posted

^ hahaha :ruganje

Nemate na sajtu Onkyo, Pretpostavljam da ce biti naknadno dodat ?

Btw, ja sam jos zelen pa sam od svih ovih brandova, dosad cuo samo za Arcam i Onkyo. :order

Posted
^ hahaha :order

Nemate na sajtu Onkyo, Pretpostavljam da ce biti naknadno dodat ?

Btw, ja sam jos zelen pa sam od svih ovih brandova, dosad cuo samo za Arcam i Onkyo. :nono

Stavicemo i Onkyo, nedostatak vremena... ide sajam.

Dodji da obnovis stara poznanstva i steknes nova. :ruganje

Posted
Jeste, jeste, dobro mi je krenulo, mogao bih i svadbe i krstenja da organizujem... pa ispracaje u vojsku, pa ispracaje u zatvor... ihaj sta sve moze...

:nono8):D

Joj, al me nasmeja :order ... evo se kolege u drugoj kancelariji krste. E Ljubo, nije lako biti GAZDA... sta god se pocinje, sve oci u gazdu... tako to ide. :ruganje

Rajko

Posted

Bas nekako prijatna atmosfera, sve je tu i vidi se da je slozeno po "feng shui" principima :order Samo, da li imate u pozadini Whirlpool ili Bosch sa Paulaner trafoima i Kilkenny kondovima?

Sva cestitke. :ruganje

Posted
Leben me po izgledu podseca na legendarna,meni omiljena Luxman-ova pojacala(l-507,l-100...).Jedva cekam da ga cujem u subotu.

Sto? Ne znas gde je A. Geprata il` ti k`o i crnji treba VIP pozivnica? :ruganje