Jump to content


boogie woogie

Članovi
  • Posts

    450
  • Joined

  • Last visited

boogie woogie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. kako proÅ¡ao..? pa esmo rekli da se ne pika kad isti Äovek uÄ‘e pet puta..
  2. ..jel važi i dalje ono da 50-ti posetilac dobija zvuÄne stalke po izboru?
  3. boogie woogie

    Vicevi

    Hvale se penzosi ko ima bolji sluh -Sedim ti ja neki dan u fotelji i gledam tv kad odjednom Äujem neÅ¡to kako tutnji, ronda...Odem na tavan i imam Å¡ta da vidim - pauk plete mrežu.. -Nije to niÅ¡ta..Bio ja u kuhinji, taman stavio kafu, kad Äujem neÅ¡to grebe li grebe..Odem u podrum,upalim svetlo, kad ono rÄ‘a - nagriza radijator... -ee..nije ni to niÅ¡ta.. Ležim ja u krevetu, kad odjednom Äujem neÅ¡to ulazi izlazi, ulazi izlazi, te uÄ‘i te izaÄ‘i..Å¡ta je, gde je..ustanem ja, odem do ormara, otvorim, kad ono moj kaput.. izlazi iz mode..
  4. boogie woogie

    Vicevi

    ode Äovek do Å¡anka i pozove konobara - deÄko, ajde da se kladimo da ću da pogodim marku svakog piva koje mi sipaÅ¡ i to bez gledanja. Ako pogodim ti meni besplatno pivo dokle mogu da popijem, ako promaÅ¡im, ja tebi 500 evra. -ajde, reÄe konobar, okrenu se i natoÄi mu kriglu piva. - Äovek iskapi kriglu i vrlo samopouzdano kaza: ovo je Lav. - stvarno Lav..reÄe konobari natoÄi mu sledeće.. - Ovo je Karslberg - o kej, a ovo? - Ovo je Pils,,,(i tako se ispijanje nastavi sa sve pogaÄ‘anjem marki..) konobar vide da Äovek zna zna znanje i da će da mu popije sve Å¡to ima,pa odluÄi da mu podvali "samo momenat" reÄe, "imam jedno specijalno pivo. ovo nema Å¡anse da pogodiÅ¡.." pa ode do wc-a ispiÅ¡a se u kriglu i donese je Äoveku. "Koje je ovo pivo, da vidim dal znaÅ¡..." ÄŒovek iskapi kriglu iz cuga, obrisa brkove, malo razmisli pa reÄe..: Ovo pivo je Hajneken kojeg je neko već popio..
  5. boogie woogie

    Vicevi

    OtiÅ¡o Äovek na pijacu da kupi ovcu i zastade kod prvog prodavca: - PoÅ¡to ti ovca? -100 evra. - Ma daj Äovece, vidi kako je mrÅ¡ava, spusti malo cenu! - Ne, ne, 100 evra fiksno! Ode kod drugog: - PoÅ¡to ti ovca? - 250 evra. - Aaa ÄoveÄe, jesi li ti normalan, pa za 250 evra mogu tele da kupim! - Pa ti idi kupi tele, Å¡ta si meni doÅ¡o.. Ode on kod trećeg: - Je li, poÅ¡to ti je ova ovca ovde..? - Ta ovca je 1500 evra. - 1500 eura!!! A Å¡to toliko jadan ne bio, jesi li ti pri sebi, 1500 evra ....Da ne sere možda zlatne brabonjke?! - ''Ajde Å¡utni je u guzicu pa ćes da vidiÅ¡ Å¡ta je 1500 evra. Ovaj Å¡utne, a ovca će: - Mee! Kupac: - Pa Å¡ta sad, svaka ovca kaže "Mee"! - Å utni je jaÄe, Å¡ta si se stiso bre.. On Å¡utne jaÄe, a ovca opet: - Meee..! - Ma daaj ÄoveÄe, ti mene zajebavaÅ¡, Å¡ta sad, opet isto? - Ama udari je bre u guzicu jako bre, vrlo, vrlo jako! Kupac se zaleti i dobro drmne ovcu, a ona će: - Meee..! Kupac sad stvarno iznerviran poÄne da viÄe na prodavca: - Idi ti zayebavaj nekog drugog, jesi Äuo! A prodavac, takoÄ‘e iznerviran, poÄne da se dere: - A ti ko da nisi doruÄkovao niÅ¡ta? Pa udari je bre koliko goood imaÅ¡ snage!!! - E sad ima da vidiÅ¡ kako ću da je udarim.. Sav crven u licu, kupac uze zalet od nekoliko metara, zatrÄi se i Å¡utnu ovcu u dupe iz sve snage. Ovca odleti nekoliko metara, pade na zemlju a onda polako ustade pa će: Meee.... se-Äi-na, me-se-Äi-na, joj, joj...
  6. šalu na stranu nego, da li će stvarno biti nekog novogodišnjeg popusta or what..?
  7. ako vam dovedem Deda Mrazicu ima da vam zuje uši od viskokog pritiska..i KAKO onda posle da ljudima kažete koji je zvuk dobar a koji nije?
  8. dovešću vam irvasa balegara...da vas prati sreća..
  9. tako brate.. dobro te naÄeste tu temu.. taÄno bi Äeko do nove godine..zbog tojest, popusta..
  10. pa ja sam mislio da je to ovde uobiÄajena praksa, da se najpre okaÄe slike pa onda doÄ‘u gosti da vide.. to svo vreme nekako i Äekam, pa da tek onda odem..
  11. samo 7 sati radno vreme a tek se otvorili..? ovo je meni sumnjivo..
  12. svaka vam Äas'! vredi dakle ustati u tri ujutro...da se uvati red..
  13. šuška se da će prvih 5 posetilaca da dobiju neke super-kablove i to u dužini 5 x njihova visina..Dal' je to istina majkumu...
  14. boogie woogie

    Vicevi

    jel bilo ovo..? PriÄaju gluv i glup pa pita gluv glupog...kolko je 4+4?.. - 7, kaže glup ..tek će njemu gluv - NA QRCU TE NOSAM!
  15. "koji će davati ozbiljnim kupcima uređaje na slušanje ili bar obezbediti uslove da se donesu uređaji kod vas radi probe, uparivanja i upoređivanja." ovo bi, za svakog prodavca Hi-Fi opreme trebalo da bude POLAZNA osnova, ako razmišlja da budu konkurentan.
×
×
  • Create New...