Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
1 sat ranije, sondek said:

Lep ulov, imam par komada u polici. ?

uzimajuci u obzir da na zadnje 4-5 berze nisam izasao (pun mi Q vise tih extravaganto isphajpovanih cena polovnjaka),imao sam 2 trampe,pa ajd reko da vidim sta se desava...2 trampe sam brzo odradio,pa reko ajd kad sam vec tu, da vidim kakva je situacija...nekim slucajem sam naleteo na normalne cene za ove primerke sto sam uzimao,+ kao da se stabilizuje nesto situacija (naravno jos uvek ima nebuloza),al mozda ima nade jos za ovaj sport...iskasapio sam se ziletom kad je tip ispred mene uzeo promo primerak John Coltrane "Interstellar space" za cca 20 ojra..:o...al bar ga je uzeo krajnji korisnik,a ne neki preprodavac..B)

Posted

"Old and new dreams" (Cherry/Redman/Haden/Blackwell) ECM 1154,Luminessence serija...

iako imam dobro ocuvan primerak istog jos iz"davnih vremena",intersovalo me kakva je nova serija,u odnosu na staro izdanje...nesto pregnantniji/utegnutiji  zvuk,sa malo boljom separacijom instrumenata,povecan eho u odnosu na original,i FOC omot...s moje strane ako imas dobro ocuvan stari primerak,nije mandatorno uzimanje novog izdanja..:beer

IMG_5397.JPG

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ne znam kako bih opisao uzbudjenje, kada u danu stigne "paketic" iz inostranstva sa 25 CD-ova i 9 LP-ja, uz debeli minus napolju, i dobrano slobodno vece i noc. Prosto ne znam sta bih pre pustio! Dete mi nije ravno... ?:banana

image.thumb.jpeg.87a6582c016eb244afd6c6079de1efc6.jpeg

image.thumb.jpeg.47abf363e872d5de3430bf1243994184.jpeg

image.thumb.jpeg.4e20c0daa372018d20bd694a50d2e09f.jpeg

Posted

zna li neko gde se vidi mascom bodovi za naručivanje? znam da imam neke bodove ali ja to nigde ne vidim? probah da stavim nešto u korpu da vidim hoće li se nešto pojavili, ali ništa...

Posted
1 hour ago, Mingus,Mingus said:

Moras da se logujes.

evo moji bodovi

Mascom klub

Želim biti član Mascom kluba Saznajte zašto i kako

Vaši bodovi

Imate 390 bodova
Ako si narucivao a nisi bio logovan ,nema bodova.

naša posla...uvek sam bio logovan prilikom naručivanja, i čak mi se negde pojavi koliko sam bodova dobio, ali kad odem ovde imam 0 bodova ?