Mingus,Mingus Posted November 21, 2023 Report Posted November 21, 2023 Tommy Flanagan Trio Overseas Union Records UPS-2 Japan odlicna ploca Quote
paja959 Posted December 5, 2023 Report Posted December 5, 2023 Rolling Stones "Hackney diamonds "...it's only rock roll,but i like it Quote
paja959 Posted December 10, 2023 Report Posted December 10, 2023 sasvim solidan ulov sa danasnje berze,uzimajuci u obzir,da nisam hteo uzeti nista (ciljano) Quote
sondek Posted December 10, 2023 Report Posted December 10, 2023 Lep ulov, imam par komada u polici. ? Quote
paja959 Posted December 10, 2023 Report Posted December 10, 2023 1 sat ranije, sondek said: Lep ulov, imam par komada u polici. ? uzimajuci u obzir da na zadnje 4-5 berze nisam izasao (pun mi Q vise tih extravaganto isphajpovanih cena polovnjaka),imao sam 2 trampe,pa ajd reko da vidim sta se desava...2 trampe sam brzo odradio,pa reko ajd kad sam vec tu, da vidim kakva je situacija...nekim slucajem sam naleteo na normalne cene za ove primerke sto sam uzimao,+ kao da se stabilizuje nesto situacija (naravno jos uvek ima nebuloza),al mozda ima nade jos za ovaj sport...iskasapio sam se ziletom kad je tip ispred mene uzeo promo primerak John Coltrane "Interstellar space" za cca 20 ojra.....al bar ga je uzeo krajnji korisnik,a ne neki preprodavac.. Quote
paja959 Posted December 15, 2023 Report Posted December 15, 2023 odlican Steven Wilson remix legendarnog "Moondance"/Van Morrison (3LP) Quote
vladovid Posted December 15, 2023 Report Posted December 15, 2023 Steve Jansen = My Winter https://www.discogs.com/release/29046010-Steve-Jansen-My-Winter Quote
paja959 Posted December 20, 2023 Report Posted December 20, 2023 "Old and new dreams" (Cherry/Redman/Haden/Blackwell) ECM 1154,Luminessence serija... iako imam dobro ocuvan primerak istog jos iz"davnih vremena",intersovalo me kakva je nova serija,u odnosu na staro izdanje...nesto pregnantniji/utegnutiji zvuk,sa malo boljom separacijom instrumenata,povecan eho u odnosu na original,i FOC omot...s moje strane ako imas dobro ocuvan stari primerak,nije mandatorno uzimanje novog izdanja.. Quote
Mingus,Mingus Posted December 30, 2023 Report Posted December 30, 2023 Tonton Macoute Jonesy Keeping Up... Country Joe & The Fish Electric Music For The Mind And Body Out Of Focus Quote
Dražo Posted January 10, 2024 Report Posted January 10, 2024 Ne znam kako bih opisao uzbudjenje, kada u danu stigne "paketic" iz inostranstva sa 25 CD-ova i 9 LP-ja, uz debeli minus napolju, i dobrano slobodno vece i noc. Prosto ne znam sta bih pre pustio! Dete mi nije ravno... ? Quote
Mingus,Mingus Posted January 11, 2024 Report Posted January 11, 2024 Dusko Goykovich, koliko ste platili. Quote
sondek Posted January 11, 2024 Report Posted January 11, 2024 Dva legendarna albuma koja svaka (jazz) kuća mora da ima ? Quote
Mingus,Mingus Posted February 3, 2024 Report Posted February 3, 2024 Curtis Fuller The Magnificent Trombone Of Curtis Fuller Quote
Parton Posted February 3, 2024 Report Posted February 3, 2024 zna li neko gde se vidi mascom bodovi za naručivanje? znam da imam neke bodove ali ja to nigde ne vidim? probah da stavim nešto u korpu da vidim hoće li se nešto pojavili, ali ništa... Quote
Mingus,Mingus Posted February 7, 2024 Report Posted February 7, 2024 Moras da se logujes. evo moji bodovi Moj nalog Lični podaci Mascom klub Adrese i kontakti Istorija kupovine Mascom klub Želim biti član Mascom kluba Saznajte zašto i kako Vaši bodovi Imate 390 bodova Ako si narucivao a nisi bio logovan ,nema bodova. Quote
Parton Posted February 7, 2024 Report Posted February 7, 2024 1 hour ago, Mingus,Mingus said: Moras da se logujes. evo moji bodovi Moj nalog Lični podaci Mascom klub Adrese i kontakti Istorija kupovine Mascom klub Želim biti član Mascom kluba Saznajte zašto i kako Vaši bodovi Imate 390 bodova Ako si narucivao a nisi bio logovan ,nema bodova. naša posla...uvek sam bio logovan prilikom naručivanja, i čak mi se negde pojavi koliko sam bodova dobio, ali kad odem ovde imam 0 bodova ? Quote
Recommended Posts