Jump to content

Recommended Posts

Posted

Naum se zeljubio u dek. Ko malo dete je ÄaÄkao po njemu, jedva snimismo od njega, samo je ÄaÄkao neÅ¡to.  :D

Што га ниÑте везали за радијатор?   :crno-na-belo

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Vidim "burka" ti je visak...

Pravo zboris covek, sve je blize vratima a kako je bilo Burka, Burka pa Burka pa nema bolje pa Burka a vidi sad Triangle i Revox. Koliko mu je vremena trebalo da se opameti

Sledeca set slika kad se pojavi Burka u hodniku .........ceka rokijanu :)

Posted

Kažem ja mrak maÅ¡ina. Samo Naumu da damo negu igraÄku drugi put. MaÄku smo izbacili u hodnik, papagaja u kavez, al' ovog smo zaboravili. :D

Због мачка да ти родитељи дођу на отворена врата   :order  

Posted

Ono sto je meni odavno a sad vidim i ostalim drugarima i kolegama se doopalo je MOCNI Revox b 215 koji je potpuno zasluzeno dobio svoje mesto u A sistemu na udarnom delu police rame uz rame sa Pink Triangle pt too i Burmesterom 001 . Vrlo dobro smo culi njegove mogucnosti da na tape - source nema razlike prilikom direktnog slusanja ulaznog signala sa gramofona

Posted

Vrlo dobro smo culi njegove mogucnosti da na tape - source nema razlike prilikom direktnog slusanja ulaznog signala sa gramofona

Са којим типом траке?

Posted

Mislim svaka cast gospojama, volim ih i ja ali moze malo Areta ili Jachinta ili Holliday malo snimci 60 tih  , da se vidi ko ..ebe a ko trese krevet. :)

Posted

Због мачка да ти родитељи дођу на отворена врата :order

Nisam ga ja terao mame mi, Äak mi je uÅ¡ao u patiku. Shuca ga drži u hodniku da ne iz'ede Äoleta (papagaja). :D

Posted

Sto se izuvas... :roll:

Bio sam u nekim patikama koje mi stvaraju problem dok sedim, stežu mi stopala, a sasvim su ok kad hodam. Kako sam znao da ćemo sedeti dugo, zamolio sam domaćina za papuÄe. :P

Posted

Evo i ja da se oglasim!

Vidim, isproziva me Kursum ni krivog ni duznog, pa i ja da kazem moju verziju dogadjaja.

Revox B-215 OPAKA MASINA!

Prosto nisam mogao da verujem kakav snjimak pravi. Razlika gotovo da i ne postoji izmedju snjimka i originala, ostao sam zateceni i bez teksta.

A sto se tice cackanja po deku, tacno je da sam se malo igrao sa dekom, ali nije tacno da je to bilo u toku snjimanja, vec u pauzi izmedju dva snjimanje!

Tako da...

Posted

A sto se tice cackanja po deku, tacno je da sam se malo igrao sa dekom, ali nije tacno da je to bilo u toku snjimanja, vec u pauzi izmedju dva snjimanje!

Тај дек Ñигурно не би радио тако добро да га ниÑи чачкао   :roll: