Jump to content

anubisgrau

Članovi
 • Content Count

  7,073
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Everything posted by anubisgrau

 1. siroma preteko iako je nizbrdici. jel si bio kovidaš?
 2. vidi ga alen, zamotava sarmu u pršut - EU bahaćenje, ladno.
 3. Siroma, jedeš li što na ovu zimu? Što ne pišeš o kafanama?
 4. Ma nemoguće da su to gluposti !!!
 5. Pitanje je sta je stvarno Takatsuki, uglavnom se pisalo da su to kineske cevi iz posebne selekcije (tipa kupe hiljadu pa proberu stotinak). Ako neko ima viska jednu Svetlanu 300b, meni treba.
 6. Naći će malo vremena, obustaviće trolovanje ovde.
 7. Došli divlji i oterali pitome..... najbrutalnije. Sve ono protiv čega je pokrenuta tema pre 80 strana sada nametnuto, BokiTokiVoki ladno pobedio sa svojim mediokritetskim konceptom.
 8. Jao, ulepšao si mi veče. Ako krenem u krčmljenje onoga što sam nahrčkao. Imam par Western Electric originalno reizdanje i par Psvane, možda bude za izlet do Japana kad utepamo koronu. Molim te obaveštavaj kako idu stvari.
 9. Posto je originalna tema zatrpana digitalnim šumom i đubretom, a moderacija ne žali da splituje nego dodatno zagađuje, otvaram novu temu da bi mogli da nastavimo tamo gde smo stali pre nego što je digitalna brigada razvila tiradu o R2R, ladder procesorima i sličnim stvarima koje ne pripadaju tamo gde je pisano. Dobro poznati konstruktor Thomas Mayer se vratio proizvodnji pojačala sa 300b lampom, slučajno u vreme kada je nemački proizvođač lampi Elrog (čiji je on slučajno vlasnik) stabilizovao proizvodnju 300b cevi i sada ima ukupno 3 varijante u ponudi. http://vinylsavor.blogspot.com
 10. anubisgrau

  Heco

  bogme povlačim to za 250e, ta ponuda sa ebaya je privatna prodaja. iz radnje ova tvoja najbolja.
 11. anubisgrau

  Heco

  ima ih i za 250 EUR neotvorenih, guglajte
 12. Mogla bi moderacija da splituje ovu digitaliju i preseli je u novu temu.
 13. anubisgrau

  Heco

  proizvod koji me zanima je verovatno na hifi granici, čak i po DIN45500 standardu ovo: heco direkt 800bt https://www.heco-audio.de/en/detail/index/sArticle/3004638 za vikendicu
 14. anubisgrau

  Heco

  Da li Heco ima dilera ili zastupnika u Srbiji? Na njihovom nemačkom sajtu nema informacije koja bi to potvrdila. Treba mi njihov bizarni skoriji proizvod za neku sekundarnu funkciju u stanu, pa bi da izbegnem cimanje gastarbajterskim kombijima iz Nemačke. Hvala.
 15. Kakvo je mišljenje o ponudi za Platinum Spotify od 3 meseca džabe a nakon toga 4.99 evra mesečno. Dosta mi odgovara njihov muzički izbor, a šta ću zvukovno dobiti na Platinumu? Može li ovo jeftinije da ne kažem džabe?
 16. jab reko da više treba za luksuz u švici nego u irskoj ali ko zna...
×
×
 • Create New...