jagermaister

Članovi
 • Content Count

  2,965
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

About jagermaister

 • Rank
  Audiofil
 • Birthday October 4

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3,743 profile views
 1. Gdje da poručim schurter smd-spt t1a ?
 2. Ako poslije 100 sati ne prorade onda mjenjaj , prepravljaj ili šta god , a do tada strpljenje !!! Toga u hi fi - ju uvjek fali .
 3. Na diamond 225 visoki su toliko bili tihi i povučeni prvih pet dana da sam i ja mislio da im je takav karakter posto je i meni bilo prvi put da ih slušam .. medjutim kao što rekoh , zv.kutije su se jedan dan jednostavno otvorile i to uparene sa rotel ra 6 zvuče prilično dobro .
 4. Mutno pa mutno ... fabrika kaže šta ? Ma hebeš fabriku , nemaju oni pojma .
 5. Što ložite momka . Jel iko osim mene ovdje čuo nove diamond izvadjene iz kutije ? Znači ... šanse nema da čuje ikakvu razliku dok ne prosviraju . Zatvorene su zvučno u početku za nevjerovat . Stavljali smo most na bi-wiring od narandžastog kabela , monokristala i jantzen posrebrene i sve je to bilo silovanje !!! Dok ne odrade svoje možeš da se do mile volje
 6. Ne diraj ništa , samo ih pusti nek rade . Prosvirat će 100 %
 7. Novi wharfedale se baš sporo usviravaju , moraš bit strpljiv ! Diamond 225 kod drugara , prosvirao tek nakon 7 dana . Ako ima biwiring , obavezno napraviti most od istog zvučničkog kabela, zvuk je još otvoreniji .
 8. Audio analog puccini se ... Uzeo sam ga malo na test da čujem kako radi . Toplijeg je karaktera od rotela uporedjujući ga sa istim strujnim kabelom , ima dubinu ali manjak brzine i udara u mid bas-u kojeg ima rotel . Detalji , transparentnost i širina slike su veoma slični , mekši zvuk koji nije naporan na duže slušanje sve u svemu veoma dobro pojačalo .
 9. Ta kombinacija bals - wattgate 320i je zaista sjajna , preporučio bih je svakome
 10. Kenwood na našim prostorima nije cijenjen pa su stoga i cijene niže iako ima dobrih modela . Naleti tu i tamo poneki primjerak kao ovaj risiver koji je završio kod komšije i to baš očuvan i dobar zvucno . Ono što je meni od kenwooda zanimljivo su pojacala snage model basic , koja su dosta trazena