Jump to content


jager

Članovi
 • Content Count

  3,206
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by jager

 1. Nema druge nego da probaš Imao sam namjeru da uzmem taj C 004 , al sad definitivno nemam potrebe . Samo jedan iec od Andreja u sistemu je napravio pometnju . Sve je dozirano po ps-u ... i boja i otvorenost i mekoća . Zaista sjajan bakar .
 2. Trebao bi uskoro da stigne pa javljam
 3. Danas sam ih montirao i odma se osjeti fino nijansiranje , tekstura , otvorenost ,boja ... Iec konektor koji sam ugradio na strujni sa bals šuko je u startu pokazao o čemu se tu radi , tako da će s ova dva šukoa to da bude još bolje kad se usvira . Mozda bude još koja rotacija kad stigne sr 20 , vidjet cu
 4. Stigli pinovi za dva šuko utikača , jedan završio na letvi drugi na izvoru . Hvala Andreju još jednom .
 5. Zadrži taj cd player , taj model je dobro ocijenjen .
 6. U medjuvremenu sam dobio info iz prve ruke vezano za obadva kabela testirana sa Iego silver šuko i Iego gold iec . Sa originalnim konektorima je prosječan kabel dok je sa iego prilično muzikalan s time što SPC verzija ima malo ljepsi srednji spektar , ostalo je sve skoro isto .
 7. Da je kojim slučajem moje i da mi u potpunosti odgovara vjerovatno bih istu stvar uradio . Da nisam čuo vjerovatno ne bih . SR 20 je 10% vrijednosti uredjaja koji me dobro služi i zaslužuje mali upgrade .
 8. O uticaju osigurača na zvuk sam se lično uvjerio na pojačalu audio analog puccini s 4 komada hi fi tuning gold i meni dovoljno
 9. Jasno ... pitanje je čisto informativnog karaktera ,probat cu naravno u oba smijera . Na stranim forumima kazu da većina dobija bolje rezultate kada je natpis u kontra smijeru u odnosu na dovod . Javljam nakon probe .
 10. Kolega , koji smijer osigurača preporučuješ ? Poručio sam isti pa reko da pitam za iskustva
 11. Jel uporedjivao neko kabele supra lorad mk2 i lorad spc od 2,5mm2 ?
 12. Pa da .. svaki sistem je drugačiji pa sve treba i uzeti s rezervom . S obzirom da se kabel vezuje direktno za naponsku ploču , ja ne bih išao preko DCA 16 GA za izvor .
 13. Dobar je duelund al i njemu trebaju dobri konektori i eto muzike
 14. Na cd player probaj da staviš bals jer je neutralan, kod mene je isto strujni vezan direktno i to je Hi fi tuning mali je malo svetao gore i mislim da mu nije mijesto na izvoru .
 15. Ja na telefon više ne vidim i ne znam kako da se logujem
 16. jager

  RCA konektori

  Switchcraft 3502 & duelund dca 16 ga , sjajna kombinacija .
 17. CA nisam slusao pa ti nebih znao kasti
 18. Coctail je za klasu bolji , nisu u istom cijenovnom rangu . Htio sam da ga uzmem za sebe al mi finansiska situacija nije bila naklonjena Prodat je za 700 evrića .
 19. Sve je funkcionisalo odlično , nije mi se žalio dok ga je imao . Poslije je prešao na coctail x45 .
 20. Slušao sam ga kod drugara i meni se lično svidja kako zvuči . Napravljen je kao tenk . Preporuka je bila da izbjegne sve od CA pa se odlucio za N70 .
 21. https://www.kupujemprodajem.com/audio/cd-plejeri/onkyo-c-n-7050/oglas/100853490?filter_id=830304128
 22. Samo napred , javljaj utiske ...
 23. Dražo , kako zvuči kabel sa Andrejevim pinovima i na šuko-u i na iec-u , ti si to predpostavljam probao ?
×
×
 • Create New...