Jump to content


Traži se muzika iz TV špica


Willi Studer

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Na youtube klipu ,,SRPSKA MAFIJA - KNELE,GIÅ KA,BELI,LJUBA ZEMUNAC,ARKAN,JUSA,CENTA.." u toku prvih 4 min. i 40sec. (taÄnije pesma poÄinje 3 sekunde od poÄetka klipa) ide neka spora stvar, ne znam kako se zove. Ni shazam mi nije pomogao. Da li neko zna kako se zove pesma? Unapred hvala!

Link to comment
Share on other sites

U ovom sluÄaju ni Soundhound nije pomogao. To upućuje na razmiÅ¡ljanje da je možda u pitanju neka domaća kompozicija u pitanju, jer ih nema u bazama podataka pomenutih aplikacija. Neki Laza Ristovski, SaÅ¡a Lokner, Sanja Ilić, Sloba Marković, tu bih tragao.

 

p.s. inaÄe pojma nemam koja je kompozicija, a umro sam od smeha Äitajući komentare ispod klipa, gde je neko napisao da numera baÅ¡ ima emociju.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 3 weeks later...

Nekada davno, mislim da je to bilo krajem devedesetih i prvih godina ovoga veka, iÅ¡la je neka deÄja emisija na TV Vojvodina. Imala je lep instrumental koji mi je joÅ¡ uvek u glavi, ali ono Å¡to je najgore ne znam kako se emisija zvala. Po pitanju instrumentala, mislim da prvo ide usporeni ritam, pa malo brži, a Äuju se neki duvaÄki instrumenti (mislim da su tu flauta i truba, možda i ceo duvaÄki orkestar) i harmonika. Pomozite mi ako se setite. P. S. Nije MuziÄki tobogan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...

Pitao sam pre svega za muziku iz klipa.

Ono pod edit mi se kazalo sAmo, očito da automatski prepoznaje koji code je u pitanju.Ako se sećaš, a nije dugo vremena prošlo, u opcijama prilikom postavljanja različitih vrsta linkova, imao si mogućnost da odabereš koji ćeš code da koristiš, i u tom slučaju bi se na forumu direktno prikazivao recimo, YT prozor sa klipom, dok bi se u suprotnom prikazivao samo  link ka YT.

I tako...

Link to comment
Share on other sites

Nažalost nisam ti od neke pomoći. Vidim da je autor klipa koristio neku od melodija koje su vreovatno ponuđene od YT a da ne podležu autorskim pravima.

A što se tiče linkovanja, nikad zapravo nisam ukačio kako se to radi, nekad mi iskoči klip, nekad samo onaj link, a ja uvek isto uradim. :ph34r:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...