Jump to content


Milan2000

Članovi
 • Posts

  49
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

541 profile views

Milan2000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post
 • Collaborator Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

 1. Da li neko zna kako se zove ova numera: Numera.m4a
 2. Saznao sam ime pesme. Andrej Baša - Prosinac
 3. Kako se zove pesma što je devedesetih išla na Muzičkoj slagalici? Snimio sam stvar na Youtube-u, imam dva snimka iste pesme i ide ovako: nepoznata pesma 2.m4a nepoznata pesma.m4a
 4. Ta numera koju tražim nalazi se na početku emisije ,,Svitac" koja se nalazi na youtube kanalu BK Otisak (u toj emisiji su Lane Gutović, Milena Dravić i dr. posebno, nisu svi u jednoj emisiji). Muzika počinje harmonikom, pa devojka peva nešto nerazumljivo, verovatno na francuskom jeziku.
 5. Kako se zvala numera na početku emisije ,,Svitac" sa BK televizije? Unapred hvala!
 6. Saznao! Biddu Orchestra - Rain Forest.
 7. Kako se zove muzička numera koja je, tokom devedesetih, bila odjavna špica naših utakmica? Deo pesme čuje se na kraju utakmice Vojvodina-Crvena Zvezda koja se može naći na youtube-u pod nazivom ,,1993/94 Vojvodina-Crvena Zvezda 3-4 (1/16 finala kupa jugoslavije)". Numera počinje na 1:42:42. Unapred hvala!
 8. Setio sam se neke pesme koja je poznata po spotu gde dvojica igraju šah, pa onaj ko izgubi guta figuru koja mu je ,,pojedena". Da li možda neko zna o kojoj pesmi je reč? Unapred hvala!
 9. Da li neko zna kako se zove pesma neke strane grupe (mislim da je engleska, ali nisam siguran) koja je poznata po spotu koja prikazuje vitlejemsku zvezdu, Hristovo rođenje i poklonjenje mudraca? Unapred hvala!
 10. Video obično ne postavljam jer postoji problem da sa Youtube-a odmah uklone taj video ili samu stranicu gde se taj video nalazi. Uglavnom stavim naslov tog videa. Ipak, rizikovaću:
 11. Da li neko zna kako se zove numera na početku ,,Krv nije voda 81.epizoda - Kućna pomoćnica ima ljubavnu vezu s oženjenim muškarcem". Tu numeru sam čuo u nekoliko epizoda emisije ,,Krv nije voda" ali preko Shazam-a nisam uspeo da utvrdim o kojoj pesmi je reč, a lepa je. Unapred hvala!
 12. Kako se zove pesma iz nove reklame za Amstel Bier pivo sa onom trojicom prijatelja? Reklama na youtube-u zove se ,,Amstel New Age. Old school". Pesma je poznata, ali nisam uspeo da je nađem preko Shazam-a. Unapred hvala!
×
×
 • Create New...