Jump to content


Pomoc oko zvucnika


danish

Recommended Posts

Wharfedale, Monitor Audio, KEF monitori. Bilo Å¡ta na tu stranu a uklopivo u tvoj budžet, uz dobre stalke i kablove. U malom sistemu imam vrlo sliÄan Denon i sliÄni zvuÄnici su se pokazali dobro.

 

 

Iz mog iskustva, sva mala rešenja u tom cenovnom rangu daleko, daleko prevazilaze podnostojeća, pogotovo JBL ili ekvivalentno.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam iz Arilja.

 

Jos jedan komshija."Godinama prichaju ima nas malo,a sve nas je vishe,sve nas je vishe".

Stvarno chovek je Danish,a preporuka su Engleski zvuchnjaci.

Za proshli vikend sam kod chlana foruma Radenka slusao Denon cdp plus Denon pojacalo sa AR 112 made in England i to je zvucalo za medalju,mala kutijica sa velikim srcem,pa posto Arilje nije daleko od Pozege kontaktiraj Rala ako zelis da cujes tu kombinaciju.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Evo po koji put preporuke za monitor audio mr 1 ili 2, a tu je i tannoy mercury v1i koji je trenutno u sistemu, kosta oko 200evra za tevpare zvucnik ubija....moze i dali zenzor 1 ali kada sam ga slusao i uporedio odlucio sam se za tannoya tako da ti vidi, a sto se tice missiona i jamoa u toj klasi mislim da je bolji izbor maudio ili tannoy.

Link to comment
Share on other sites

Slažem se sa Parabolis-ovom preporukom, mada obzirom da ti je budžet do 250 eur, ako kupujeÅ¡ nove za samo 10ak eur viÅ¡e možeÅ¡ uzeti noviji BX2 (noviji od br 2) Monitor Audio model, koji je po meni sasvim solidan zvuÄnik za te novce. Plus, bar iz mog iskustva, Denon pojaÄala im jako lepo leže. Ali naravno, nemoj niÅ¡ta uzimati na tuÄ‘u preporuku pre nego Å¡to posluÅ¡aÅ¡ i uveriÅ¡ se da ti to i odgovara.

Ili ako nisi gadljiv na izgled neÅ¡to ovakvo: http://artistsystems.net/mex/artikal.php?glavna_kat=17&kat=119&pod_kat=169&art=268   Jesu studijski zvuÄnici, ali za te pare izuvaju :thumbsup2

Link to comment
Share on other sites

Slusao ih kad sam birao monitore, ne preporucujem. Dal' su bili gori ti ili Alesisi neki.... Bolje polovne KRK, Samson, Tapco

 

MA B2 (prve) sam imao i skroz solidan zvuk za novce. Drugar je uzeo neke infinity u BGB studiu sa NAdom c320bee, i to lepo radi, gruva ali je OK. Mission m72 je dobra kutija. Tannoy e11 isto lepo svira za svoju cenu

Link to comment
Share on other sites

E, a stvarno - Äovek je poslednji put postovao 7 oktobra a mi se dali u sitan vez oko zvuÄnika :roll:

@ Wazzuu - meni se Äak i Alesisi viÅ¡e dopadaju od jeftinih KRK-ova, oni mi zvuÄe kao da je prebaÄeno ćebe preko njih. Behringere (pasivne) sam preporuÄio Äisto jer zvuÄe ok u "Hi-Fi" smislu, tj prijatni su za sluÅ¡anje, a bogami su i poveliki tako da mogu da proÄ‘u kao jeftin crossover izmeÄ‘u podnostojećih i manjih kutija. Al* kako kažu, koliko para toliko i mjuze......

Ako autor teme nije u meÄ‘uvremenu nestao u antiteroristiÄkoj akciji negde u praÅ¡umama Kostarike :D, ne bi bilo loÅ¡e da malo apdejtuje ovu temu svojim razmiÅ¡ljanjima.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...