Jump to content


parabolis

Članovi
  • Posts

    459
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by parabolis

  1. Pa par nas to govori vec neko izvesno vreme, i sebe ubrajam u njih par....
  2. Bas me interesuje kako ce se zavrsiti, zelim ti da istrajes.
  3. Okej, sory, nisam mislio nista loshe...reko malo da se opustimo...soorrryyy!!!
  4. U pravu si, ja sam u slucaju "Audiolab 8200s" vec nahebo, ali sam zbog drugih/mladjih narastaja izneo svoj slucaj, i to je to, sto puta sam to naglasio.
  5. Bas tako, eo malo da razvodnmo temu, u poslednjih par meseci slusam gospon Dominic Miller-a, impresionirao me je svojom emocijom koju unosi u kompozicije, poslusajte i uzivat cete....
  6. Tu te podrzavam sto posto, i mene cudi atmosfera na forumu, to sam vec hiljadu puta rekao. A zasto je tako, mogu samo da nagadjam, a ne javno, nemam snage da objasnjavam, puno se zuci izlije, a nema koristi, imam pametnija posla u zivotu. Ono sta radim sa svojim sistemom, razne hokus/pokus stvari, ostaje kod mene u sobi, ne iznosim nista javno, to sam barem naucio....pozz
  7. Evo da samo razjasnim svoj slucaj, zena se logovala sa mob telefona, a buraz je tada bio u nisu, nemam pojma kako se logovao, verovatno i on isto sa mob telefona, tako da o istim IP adresamanema reci, al ko meni veruje, debelom lali.... A o arsinima ne vred pricati, Stoncold tu nesto svasta pise, nikom nista, okej, nismo deca da se ljutimo, al ako ja odgovorim na provokaciju, a bila je provokacija, mene osine po nosu. Tako da sam izvukao naravucenije....NE PISATI - NE KOMENTARISATI.
  8. Evo i Morgan audio deva 600je na prodaju , cena 430 eura
  9. cena 140 eura slike : https://www.kupujemprodajem.com/Stanton-150-MK-II-33975183-oglas.htm filmic kratki : www.youtube.com/watch?v=tmuoT6x9h6w
  10. Ston i mooda!!! Dobra fora.Bas sam se nasmejao....
  11. Sad krece zabava miliona....jipiiiiiii.....
  12. Brao, samo dokaz o atmosferi.....ovde staje sve....StoneCold , provociras bez povoda, a ako se ne uhvati mamac onda ides dalje. Veoma cudan spoj psihe.
  13. Pretpostavljam da ga poznajes.
  14. https://www.kupujemprodajem.com/Al-felna-16-coli-34067526-oglas.htm I to sive boje jos , stvarno je preciza ...
  15. Moras imati pored sebe nekog iskusnog, ko se razume u rabotu, sto bi rekli nasi stari. Tek kod gramofona mozes da se za....s . Necu ti preporuciti nijedan, jer nisam dovoljno iskusan, ali poslusaj moj savet, obavezno strucno lice povedi....good luck!!!
  16. Moj ulazak u hifu je bio pre 5 god, i to kupovinom novih zvucnika, mali (ali skupi Monitor Audio MR 1). Secam se da sam ih kreditirao punih god dana, oko150 evra su bili. Za mene su oni tada bili vrh vrhova, u kombinaciji sa Sansui riciverom RZ3000 to je prasilo samo tako. I onda polako , sam na nagovor drugara sa posla poceo da citam forum, pokupio par dobrih saveta, dobio na poklon Sonijev minidisk od gospodina Sedobradog, i stekao prve utiske o sirotinjskom haj faj sistemu. Glavni izvor je bio komp sa pomenutim minidisk recorderom. p polako krece kupovina prvog cd plejera, pa externa zvucna(vise komada), i itd. Nakon prodaje MOnitor Audija MR 1, opet sam kupio nov zvucnik, Tannoy Mercury V1i, odlican zvucnik, ali prodajom posle nekih 1,5 god kupujem polovan Usher S520 i tu krece ludilo, kada sam skontao taj neki iole ozbiljniji zvuk, do sad sam izmenjao nekoliko kombinacija, sve polovno naravno. Negde se sapletes kod polovnog, iskusio nasvojoj kozi, na kraju je ipak bio happy end, ili barem ja tako mislim. Sada pazljivo biram, tj kupujem, odem na lice mesto, pogledam i poslusam i to je to.
  17. Covek je precizan, sta ces, a jos i lala, pa gde ces veceg cuda .
  18. Kablovska pefekcija, vizuelno, jos da probam neki,zvucno, verujem da su izvanredni, svaka cast na istrajnosti.
  19. Da, sprecava, kada nesto iskreno kazes saceka te salva sa druge strane. Sujeta je opasno oruzje nekome, a tako i deluje.
  20. Idu zajedno, crveno vino i crvena micromega Zabavi nikad kraja.
  21. JEdnostavno ima tanak zvuk. Ne napuni sobu sa zvukom kako treba , tj. imas osecaj da uvek nesto fali. Ali, ljudsko uho i psihologija su takvi da se naviknes na vremenom na sve. Ja sam imao prilike pre par godina da uporedim marantza pm7000 i camb audio azur 340. Uho je odlucilo da je pobednik bio camb audio. A marantz je zvucao bas tako kako smo i opisali, tanko, neubedljivo. Evo jedan predlog, imas na njuskalu jednog audiolaba, polovan, prilicno jeftin. Pa, ako imas nekog u hrvatskoj mozes vrlo lako trgovati, ja da sam na tvom mestu to bih uradio, ovde kod nas su im digli cenu nebo pod oblake.
  22. Ma bacio onako bez veze, ako ode , ode. Uhvatila me haj faj bolest da brze menjam nego sto treba. A u stvari i ne prodaje mi se....dosadno mi. A lepo mi rekli, mani se corava posla, foruma i trte mrte. Veliki brat sve vidi Za tebe kao clana foruma ide popust od 15 posto.
  23. Mene je konkretno sokirala cena jedne ploce na zadnjoj berzi. Ja pitam prodavca koliko kosta, a odg je bio 3,5soma. Domace izdanje, potpuno nebitno od koga i ko je prodavac, ne znam niti me interesuje. Ja licno imam tu plocu o svojoj kolekcciji, ali st je previse , previse je . Automatski sam se okrenuo i otisao, a da ni nepitah za ostala izdanja. Takodje sam kupio 6 ploca za 100 dinara komad. Chris Rea je u fabrickom stanju, album Road to hell....fantasticno zvuci, prodavac sasvim korektan i posten, naravno imao je i jace cene, ali ne pod nebo/sve razumno. Logika je odavno napustila balkan, jos samo mi, nekolicina ostadosmo.....
×
×
  • Create New...