B.R. Posted October 24, 2021 Report Posted October 24, 2021 3 minutes ago, anubisgrau said: Ljubo aj otvori temu za ovo u Off topic delu foruma i pusti da umlatimo kozojebe ko ljudi, bez sankcija. Preskocio bi deklarisanje, ali se slazem da bi dobro bilo da se odvoji tema negde drugde, ova ostane za sajam, a ostatak ode negde gde moze da se diskutuje. Na kraju, samo da vas podsetim, ovo ce neko da cita i kada prodju godine, posle 20 doze vakcine.
skrstic Posted October 24, 2021 Report Posted October 24, 2021 10 minuta ranije, srdjan_cvetkovic said: Gosn. Krstić, ako je Vama ovde dobro u ovo zlatno doba, nije svima.... Nije ovde reč da li mi je dobro ili nije već o kostantnom pluvanju svega sto je fomaće. Dosta. 8 minuta ranije, anubisgrau said: Gosn. Krstić se sada širi, a kad su on i familija imali koronu bila je frka... Ljubo aj otvori temu za ovo u Off topic delu foruma i pusti da umlatimo kozojebe ko ljudi, bez sankcija. O čemu pričaš? Kakva frka? Da li sam pomenuo KOVID19? Svašta. 24 minuta ranije, skrstic said: Poštovana gospodo ako vam u Srbiji nije dobro vi odite tamo gde mislite da je bolje i ne vraćajte se i ne spominjite više Sbiju. Prestanite više sa samopljuvanjem. Odselite se i budite stranci. Da ne bude nešto drugo pošto vas dvojica pokušavate da smislite ne znam šta.
Zexx Posted October 24, 2021 Report Posted October 24, 2021 @anubisgrau je bio još i blag, s obzirom da ovo diše isti vazduh s nama...
Ljuba Posted October 24, 2021 Author Report Posted October 24, 2021 E, društvo, javim vam kad budem znao više. Pusa bok
Recommended Posts