Jump to content

Hi-Files: Hi-Files 54

Ljuba

Recommended Posts

Hi-Files54-preview-1Broj 54. magazina Hi-Files izašao je u julu 2013, a iz sadržaja izdvajamo:

Razglednica
EISA konvencija, Brisel
High End 2013, Minhen
Yamaha, Hamburg

Testovi
Naim DAC-V1 & NAP 100
KEF LS50
Rotel RA-1570
Unison Research Simply Italy
Simaudio MOON 340i
Denon PMA-720AE & DCD-720AE
Pioneer VSX-923
Yamaha RX-A730
Harman/Kardon BDS 477W
Cambridge Audio Minx
Bowers & Wilkins Panorama 2
AKG K935
Sennheiser Momentum
Yamaha HPH-MT220

Muzika & Film
Nick Cave
Baz Luhrmann
Muzičke i filmske recenzije

Pročitajte ceo članak

Kupio i ja,citam na plazi...lep tekst o naim shoeboxerima.cujem da su se dobro pokazali i uz Sf,zao mi sto propustih.Procitah i text o moon i jos po nesto,..mali vodic kroz Nick Cave karijeru..Sve u svemu sasvim dobar broj.

Cheers,samo napred!

• 4 weeks later...

Velika zamerka na redakturu tekstova i uopÅ¡te na naÄin na koji su pisani tekstovi. Razumem da je reÄ o specijalizovanom Äasopisu i da je naglasak na tome. Preptostavljam da su urednici i autori pre svega poznavaoci hi-fi, a ne novinari, ali morali bi da se držati elementarnih novinarskih standarda za pisanje tekstova ili da bar neÅ¡to o tome nauÄe.

• 4 weeks later...

Uzeo novi broj - prva analiza - casopis ima 64 strane (cenovnik ne racunam), 12 su kompletno reklame i korice, a narednih 11 su EISA nagrade (znaci isto reklame) i ostaje 41 strana koje treba procitati ???

Nekad davno HiFiles je imao 100 i vise strana i to bez cenovnika, a sada 84 zajedno sa cenovnikom

Hvala na "ponudi" , stvarno je ok da kao izdavaÄ ( rijetko) ponudiÅ¡ ÄitalaÄke "opservacije" na  "politiku" strukture Äasopisa , ( ne raÄunajući pisma Äitatelja).:) Kao i svaki konzument nekog proizvoda , kad ga kupujem imam od njega nekakva oÄekivanja . Tipa ( miris ,okus recimo zaokupljenje pažnje (Äasopis) ) .Naravno da svaka razumna osoba u danaÅ¡nje vrijeme hiperprodukcije podataka na internetu mora uzeti u obzir smisao izdavanja tiskovine. E sad za istać : postoji  onaj "balkanski" , ili ne samo , sindrom IZET , "kako ću bolan s kompjutorom u ćenifu" Znaći postoji izvjesna generacija koja ima svoje "rituale" , ne omalovažavajući Äasopis . kad ga proÄitam (ono za mene najbitnije) za popodnevnog odmora ode on  tamo gdje Car ide pjeÅ¡ke , a i ja osobno imam mira . Hm, reklame ? - od nećega se mora živjet ( samo bedaki delaju zabadava- Ä‘abe ) . Cijenik -? . Novosti - svakako, Hi. End ? - I ja sam djecu , dok su bila mala vodio u slastiÄarnicu da gledaju kolaÄe. No dobro , bilo bi glupo sad tu pisat o safariju u Africi i sl. , ali u nekakvom ležernom tonu opisati nekakva sluÅ¡na iskustva u prijateljevom ili u poznanikovom sustavu ne bi bilo loÅ¡e. A da , ljudi obićno vole "maÅ¡tati" , ali su uvijek - hm ? racionalni pa slijedom toga vole Äitati o onom Å¡to im je dostupno (ili tu negdje) . Ma mogel bi ja tu ju "uredovati"  ali već sam i do sad se "prepametovao". JoÅ¡ jednom hvala na mogućnosti da mi iz Hrvatske imamo mogućnost uvida u VaÅ¡ Äasopis. :thumbsup2:wave2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...