Jump to content


SRPSKA PAMET S(y)ISTEM


Milosav Grozni

Recommended Posts

Moguće, nisam neÅ¡to u vinklu, videti ovde  http://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/179-%C5%A1ta-se-slu%C5%A1a/page-534#entry468952

 

Enivej brodvej, svidŽa mi se upreganje dve Sedre i ostalo opisano što sada sviri. Ne menjaj ništa dok ne promeniš.

AUUUU. Udri burazeru slobodno, sve ti je oprosteno. Ja sam skoro nahebo sa plucima, spao mi kapacitet na 40%. Izdrzo sam bez cigara mesec dana, posvadjao se sa svima al nista se ne sekiraj. Sad je sve ok. Opet pusim 2 pakle. (ovako otprilike pricaju motivatori pravi.) I opet sam onaj stari.kah,kah.

Sto se sistema tice, prvi put kad te put zanese u Bg imas poziv. Radi to lepo, a ako si pazljivo citao imam i rezervu (sto u vatima, sto u casicama). :bounce 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E do Q... Hvala na pozivu, svratiću nekad ako pre toga ne pobijem sve one sa kojima sam se u meÄ‘uvremenu posvaÄ‘ao pa mi urede smeÅ¡taj u državnim kaznenim ustanovama... Hmmm... ne mogu da se setim sa kim nisam. Jutros uÄ‘em u lokalni mikro market sa namerom da obavim uobiÄajenu jutarnju kupovinu pre nego odgegam na posao, jogurt, leba, sleba, na leba, novine, i sliÄno. Na kasi mi ona gadura kaže: "A cigare nećeÅ¡?"

 

Zamalo da je poÅ¡aljem ka sledećem krugu inkarnacije. ReÄe mi komÅ¡ija koji je bio pored da sam u trenutku prebledeo i poÄeo da se penjem na kasu. Posle sam se smirio Äitajući novine na poslu.

Link to comment
Share on other sites

Izvinjavam se za offtopic ali interesuje me sa koje pojacalo su svirale B&W 805 Matrix? Kod mene su uparene sa Marantz pm 17 ali mislim da im treba nesto bolje.

Hiraga al postena. Bule i Milan (starije kolege ih se secaju mozda). Radilo to lepo, kasnije sluso ih na Krescendu, nije bilo srece, opet na ARAGONU cudo. Neko moje iskustvo, vole " leprsavija "pojacala. Sa Tajson pojacalima mnogo im bio stegnut zvuk. (samo obrati paznju, ja nisam neka refenca za gomilu basa itd. Ja se lozim na prostor i fluidnost). Doduse tada se nije nesto puno pricalo o kablovima, (tad sam sluso mislim 102 VDH ili monster 400). Mislim da PM 17 nikako nije los izbor za njih. Eventualno probaj nekok pus pul lampasa. Zanimljivo je bilo sa pravljenim VTL.om :wave2

Link to comment
Share on other sites

Na molbu kolege Groznog  Milosava, postavljam par fotografija njegovog sistema. On nema foto-aparat, pa sam mu  veÄeras brzinski Å¡kljocnuo par fotografija njegovog sistema. Naponjim samo da "Å¡ifonjeri" od zvuÄnika, pomenuti od uvaženog majstora nisu njegovi i da su njegovi zvuÄnici, Äiji zvuk je i opisao oni koji se nalaze pri kraju ove male serije fotografija.

Link to comment
Share on other sites

Lubence 2004. Onaj lepi sto mu fali kriska. BTW gospodja Grozna je u drugom sazivu trenutno. Kupila gajbu, ne interesuje je hifa vise.

to je izuzetan snagas,imao sam ga,a sad slusam 8002.sto se tice sadasnjeg set-up-a,jako lepo.kuca nije dom ako nema single enda,koljemo se u snazi,3-3.5 wati sa 2a3.

 

za gospoju sam se salio,nadam se da nije bilo neumesno. :cheers

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...