Jump to content


Šta se sluša ?


den!s

Recommended Posts

Froggy, voleo sam i ja te sisate kurve - kad sam bio mlađi.

Vule nisi javio rezultat.

Oslobodih se cd plejera, a i ostavih one Cigane za sobom.

OvogodiÅ¡nji album Orkestra Marka i Bobana Markovića, Devla je ispod granice dobrog ukusa - papazjanija svega i svaÄega. Tu je ponovljena tema Ciganska svadba, koju sam već izdvojio sa prethodnog albuma i tu je naslovna tema (autor opet Marko Marković i to ne onaj sa džemperom sa motivom rombova) koja je klasiÄna limenoorkestraÅ¡ka razbijaÄina!

Možda ima i još ponešto, ali generalni je utisak loš.

Dakle, ponovo na ploÄama i to neÅ¡to mirniji izbor, u skladu sa politikom detanta koju sprovodim na poslednjih nekoliko stranica pdf-a muzika (opake stvari i dalje sluÅ¡am, al' ne kaÄim).

Slušalo se:

-dblLP kompilacija sa hitovima Frenka Sinatre, ona ljubiÄasta (The Most Beautiful Songs Of..., Reprise/Suzy), koja na jednom mestu nudi odliÄan izbor Sinatrinih hitova;

-Songs from Jungle Book, Disneyland Records 1967.; naravno, kolekcija songova iz Diznijevog klasiÄnog filma;

-sada već klasiÄni pop album, Pet Shop Boys - Actually, onaj na kome zevaju kad bace pogled na bulumentu koja je snimala neke hitiće u to vreme

i posebno izdvajam ovaj za Z-silu osovine /ozzy-zbrujic/, al' na drugoj temi

-

Link to comment
Share on other sites

img55011192.jpg

PrikaÄena slika je omot ploÄe, ja sluÅ¡am sa cd-a, i sve mi je viÅ¡e žao Å¡to nemam volje da se upustim u te vode vinilne... Kad pomislim koliko treba strpljenja i novaca za sve ono Å¡to bih voleo da imam na vinilu... Ne, hvala.

No, mogu da uživam i sa dobrim snimcima i ovako sa cd-a, a ovo je dobar snimak. Obožavam ovo kad zgrada utihne uveÄe i kad na really low volume Äujem sve, dinamiku, detalje...

Super album.

Link to comment
Share on other sites

Relaxing...

with Lazy Cowgirls - Ragged Soul, Crypt 1995.

51mRf0I2v1L._SL500_AA240_.jpg

If The Ramones had been a road-tested biker gang instead of pop-obsessed cartoon speed merchants, they might have sounded something like The Lazy Cowgirls. Merging the buzzsaw roar of first-wave punk, the sneering attitude of '60's garage rock, the heart-on-your-sleeve honesty of honky-tonk, and the self-assured swagger of The Rolling Stones, The Lazy Cowgirls play raw, sweaty outlaw rock and roll at its most furiously passionate and physically intense; like a Harley gunned up to 95 mph, The Lazy Cowgirls may not sound safe, but they sure are fun.
Link to comment
Share on other sites

Grace Jones - Private Life (Compass Point Sessions)

51NHYYZM3NL._SS500_.jpg

Ovo ja zovem audiofilski cd :D . Dupli disk, (preporucujem za testiranje uredjaja za neki sledeci broj HF, he he) snimano u Compass Point studijima na Jamajci, produkcija vrhunska i po sadasnjim merilima (izdanje iz 1998) muzicari su All Stars ekipa jamaican muzicke scene. Preporuka.

Uh, moram da potvrdim da je Grace Jones za Hifi, prava stvar. Doduse ja imam onaj CD - The Collection iz 2004. Pretpostavljam da je ovo (Private Life) neka novija produkcija sa drugim muzicarima...Moracu da pazarim definitivno!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...