Jump to content


The Boat That Rocked


Koko Bil

Recommended Posts

Ako neko sluÄajno ne zna o Äemu se radi evo trejlera:

ZvuÄi sjajno zar ne? Jedva sam Äekao da ga se dokopam i uživam. Å to mi je juÄe konaÄno poÅ¡lo za rukom!

No, osim Å¡to zbilja zvuÄi sjajno - soundtrack iz filma bih voleo da imam, sam film je oÄajan. Preterano razvuÄen, predvidljiv (ne samo sadržaj već i gegovi; na polovini Å¡tosa znate kako će se zavrÅ¡iti), sa poznatim glumaÄkim imenima koja su (sva do jednog) otaljala posao. Nije im puno pomogao ni scenario - sami likovi su Å¡ablonski do bola i sve vreme balansiraju izmeÄ‘u (cool) izveÅ¡taÄene ozbiljnosti sa jakom dozom ironije i totalne parodije u fazonu Ostina Pauersa. Gomila gegova Äak uopÅ¡te nije ne smeÅ¡na već se Äovek pomalo i stidi umesto scenariste.

Da sam ga gledao krateći vreme u recimo avionu možda bi mi bio i bolji. Ovako, jedva sam se odupirao napasti da ne premotavam izrazito predvidljive scene... Sve u svemu, ne sećam se da sam skoro video film koji me je manje uvukao u priÄu od ovog, a ovog leta sam se baÅ¡ nagledao filmova.

Link to comment
Share on other sites

Ako neko slučajno ne zna o čemu se radi evo trejlera:

Zvuči sjajno zar ne? Jedva sam čekao da ga se dokopam i uživam. Što mi je juče konačno pošlo za rukom!

No, osim što zbilja zvuči sjajno - soundtrack iz filma bih voleo da imam, sam film je očajan. Preterano razvučen, predvidljiv (ne samo sadržaj već i gegovi; na polovini štosa znate kako će se završiti), sa poznatim glumačkim imenima koja su (sva do jednog) otaljala posao. Nije im puno pomogao ni scenario - sami likovi su šablonski do bola i sve vreme balansiraju između (cool) izveštačene ozbiljnosti sa jakom dozom ironije i totalne parodije u fazonu Ostina Pauersa. Gomila gegova čak uopšte nije ne smešna već se čovek pomalo i stidi umesto scenariste.

Da sam ga gledao krateći vreme u recimo avionu možda bi mi bio i bolji. Ovako, jedva sam se odupirao napasti da ne premotavam izrazito predvidljive scene... Sve u svemu, ne sećam se da sam skoro video film koji me je manje uvukao u priču od ovog, a ovog leta sam se baš nagledao filmova.

My 2 cents

Bar smo se oko soundtracka složili... :bacanje

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...