vbraca

Članovi
 • Content Count

  415
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by vbraca

 1. Odlican je taj Beyma T2030. Gde se moze nabaviti, jer PSP ih vise nema i nece ih nabavljati?
 2. Nadam se, da ce moci da se odmotaju. Bilo bi odlicno, da to iznesete na svetlo dana. Mozete odmah, da mi javite cenu preko poruke.
 3. U obzir dolaze i kalemovi vece induktivnosti, lako cu ih odmotati, na potrebnu vrednost.
 4. Nadao sam se, da neko ima u fioci, pa mu ne trebaju. Jos uvek se nadam...
 5. Potreban mi je par kalemova 1,6mH, za skretnicu. Naravno, pozeljno je da su kvalitetno namotani, zicom ne manjeg precnika od 1,4mm, bez jezgra i sto pribliznijih vrednosti.
 6. Vladimir Tubić kvintet veceras nastupa u na novom " Srpskom Jazz Festivalu" u Novom Sadu. Zainteresovani, dodjite u Kulturnu Stanicu Svilara. Program počinje 21:00, a Vladimir Tubić kvintet nastupa drugi po redu. Ufur za dz!
 7. vbraca

  Mag-Lev Audio

  https://www.youtube.com/watch?v=JUlPN2A_r-g
 8. vbraca

  Mag-Lev Audio

  Da li je neko slusao nesto sa ovog levitatora?
 9. vbraca

  Mag-Lev Audio

  Ako niste videli: https://www.youtube.com/watch?v=se0XO3780Pg
 10. http://www.perfom.rs/srp_proizvodi.html
 11. Potrebni su mi Yamaha zvučnici: - visokotonac JA-0589, - srednjotonac JA-0610, - bas JA-1811. Inače se mogu naci u kutijama Yamaha, NS-40M STUDIO. Dovoljan mi je po jedan komad od svakog. Ako neko ima celu kutiju ili par, može mi ponuditi. 0685211552
 12. Novopostavljeni snimci. Uzivajte!
 13. Kada god mogu, menjam elektrolit koji je na putu audio signala, sa blokom i uvek je primetna razlika u zvuku, a o starenju vise ne brinem.
 14. Vidimo se sutra u Nixonu sa početkom u 21:00. Mišarska ulica preko puta Sokoja.
 15. Evo konacno malo boljeg snimka sa "zidica". Ko zeli da ih cuje uzivo ili jos bolje, ko svira neki instrument, pa bi zeleo da dzema sa ekipom kvineta, neka dodje u ponedeljak u Nixon Caffe, gde momci nastupaju. Svirace stvari sa albuma "Half step up", a posle toga ide jam i druzenje. Ko zna, kakva hemija moze tu da nastane?
 16. Uzivo je jos bolje. Na promociji je saksofon svirao Luka Ignjatovic, a sada je u postavi Max Kochetov, saksofonista iz Ukrajine. Evo jos jednog snimka sa promocije:
 17. Za prave ljubitelje savremenog dzeza i one koji cene mlade i telentovane umetnike, najveca preporuka za dolazak i uzivanje. http://domomladine.org/koncerti/dzez-za-dz-vladimir-tubic-kvintet/ Snimak sa promocije:
 18. vbraca

  Dzez kaleidoskop

  Cetvrtkom u 22:10, Radio Novi Sad 1. http://www.rtv.rs/sr_ci/program/program-na-srpskom-jeziku/
 19. vbraca

  Dzez kaleidoskop

  Na Radio Novom Sadu, postoji emisija "Dzez kaleidoskop", a ovde mozete preslusati emisije. Urednik i voditelj je Vlada Samardzic, jedan od najboljih sviraca, kompozitora i poznavalaca dzeza. Uzivajte! http://media.rtv.rs/sr_lat/dzez-kaleidoskop/32183
 20. Upravo sam dosao sa tonske probe, momci znaju sta rade. Niste jos zakasnili, ko voli jakooo dobar jazz fusion, preporucujem! Sigurno, najbolji provod veceras.