Mosi

Članovi
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

About Mosi

 • Rank
  Početnik

Recent Profile Visitors

203 profile views
 1. Mosi

  Šta se sluša ?

  Hvala za afrički bluz, upravo jedno nedeljno bluzersko jutro. Oho, i Mad Season. Respekt. Sad hoću da nađem cd da kupim. Amazon.co.uk
 2. Po mom mišljenju, dolazi u obzir zakupiti vilu sa dosta soba + bar za sedenje = $$$$. Bio bi to nesvakidašnji sajam, ipak ideja potpada u oblast fantazije.
 3. Bio juče, delovalo mi je da je sajam podeljen na konfekciju sa prvog sprata, uz izuzetke (šalim se) i do jaja zvuk na drugom u fazonu, prvi sprat - hifi, drugi "small business factory high end surprise". Viski uz Rogerse, minimum sat i po zadovoljstva. Sledeći put oba dana pod obavezno. E sad posle upisa, temu ispočetka od prve stranice.
 4. Ne znam (tu sam za savet), imam khadas tone board kao externi dac, interkonektom povezan pc-pojačalo. Na matičnoj postoji optički izlaz. ASrock Fatality AB350 promontory Ponekad koristim cd plejer čisto da me mine želja. Inače bih želeo da strimujem Tidal na pojačalo preko telefona kao dodatnu opciju.
 5. Mosi

  Šta se sluša ?

  Bahia - Anouar Brahem, Dave Holland, Jack DeJohnette, Django Bates. Album: Blue Maqams
 6. Izgleda da će najverovatnije da padne CXA60 i da sa time završim stereo priču na neko vreme. Da li je neko čuo i može da prenese utiske u vezi Cambridge Audio CXA60.
 7. Mosi

  Slobodna tema

  Super, onda se vidimo tamo. Iako ništa ne znam i do sada nisam bio ni na jednom, biće jako interesantno za prvi put u formi novih momenta. Hteo sam da pozovem juče da pitam ali vikendima ne radi redakcija.
 8. Mosi

  Slobodna tema

  Da li se plaća ulaz na audio sajam u Holidej Inu 23. i 24. novembra?
 9. Mosi

  Šta se sluša ?

  @DejanM Ne mogu da nigde da nađem ovaj album, samo na DVD. Inače preslušavam Khmer koji je koliko sam pročitao dostigao najveći komercijalni uspeh, jako dobar album za 1998. Već dva dana ide na repeat. Hvala.
 10. @Father Sada kada si me podsetio. Thom Yorke - Bloom (Pathway to Paris) 2015 Radiohead - Give Up The Ghost - Live from The Basement [HD] Thom Yorke (Live) - A Legend And His Piano (Best Piano Performances)
 11. Bravo za Radiohead. Par godina omiljeni bend. Intelektualna melahnolija. Atoms for piece jer supergrupa sastavljena od Thom Yorke, Flea, Mauro Refosco sa producentom Najdzelom Gudričem. Atoms for peace - Reverse Running
 12. Mosi

  Šta se sluša ?

  Malo alternativne rok muzike.
 13. Mosi

  Šta se sluša ?

  Hvala @Prophet. Biće interesantno pronaći sličan sadržaj.