Jump to content

Mosi

Članovi
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

About Mosi

 • Rank
  Početnik

Recent Profile Visitors

390 profile views
 1. Mosi

  Šta se sluša ?

  Nista, i drugi put. Usao sam u vode ECM carstva i slične muzike.
 2. Ne znam kako zvuce, nisam slusao ali vizuelno mi se svidjaju kutije sa oglasa, KEF IQ7, vredelo bi razmisliti o tome. Celokupan setup (kutije, amp, dac, kablovi) su iznad predlozenih budzeta, x3,x4. Mislim da bi krajnji ishod bio dobro resenje. Sve je do kinte, a steta sto smo polupani sa istom, , (kako ko). Cisto da se zna, ne bustujem nikoga i niciji oglas.
 3. Ako moderatori mogu da srede poruku. Zbog slike. Hvala.
 4. Baš to, fali šmek (dobar dizajn) kutije. Npr., ovako nesto u sličnom maniru. Sad guglam, ovo je cenovno neka zverina od dac-a i ostalih čudesa u repertoaru firme. Prosto sam se zgranuo cenom. Mali off, izvinite.
 5. Isto, svrbi me nesto dzep, prodao bih Khadas Tone Board 1 i uzeo dvojku. Najverovatnije nema nista od toga bar 2 meseca ali razmišljam, pa i nek bude skuplji.
 6. https://www.khadas.com/tone2pro Preorder za 160 usd. Ne bi bilo loše da stigne kod nas, npr. Aibo recenzija. Samo kažem.
 7. Mosi

  Šta se sluša ?

  Nov album, super je.
 8. Posle traženja informacija po internetu tako sam nesto i pretpostavljao. Ovo je samo još jedna potvrda, Hvala na odgovoru. Razmisliću šta mi je činiti, ne žurim.
 9. Šta mislite o Atoll Am100 power amp i šta bi trebalo još uz to?
 10. Tako se završilo za sada, predugo je čekao sigurno 2 meseca i kad mu je naletelo, otišlo je. Inače sam naleteo na Exposure 2010s2d u Holadniji za 400e, danas kontaktiram prodavca i rekao mi je danas dolaze ljudi da pogledaju. Drugar mi je u Holandiji pa ako naletim na nešto mogu preko njega. Svašta nešto po internetu može da se naleti, najradije bih da sam solidne finansijske mogućnosti da odjednom uletim sa novcem kod naših prodavaca ili domaćih konstruktora. Ovako će potrajati. Prepiska sa Creeka da ne ispada da lažem.
 11. Nije baš jednostavno naći, ili ne umem. Probaću da izdvojim vreme da vidim šta može. Hvala za link.
 12. Moglo bi, ali ne znam nikoga. Vredelo bi se raspitati i taman da častim čoveka što se podrazumeva.
 13. Ma kakva politika, neću da budem budala. Javljam obavezno, malo sam se izlanuo unapred ali šta je tu je. Ako prođe, kul, ako ne, opet kul.
 14. Da, kroz uvećan račun za struju, porez na ko zna šta i slične gluposti. A od Eu nema ništa, bar ne u neko dogledno vreme.
 15. Što da ne, avantura (u godinama sam kad mogu to sebi da priuštim takvu zajebanciju ) Zato kažem da ću sačekati da olabave ovo sa testom. Ne znam, videćemo šta će biti.
×
×
 • Create New...