Jump to content


Pedjica

Donator foruma
 • Posts

  114
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,046 profile views

Pedjica's Achievements

 1. Delijina soba je po meni sasvim dobra što se akustike tiče. Ovo je nemerljivo važnije u smislu uticaja na zvuk nego da li ima ili nema granita ispod zvučnika. I još jedna stvar, bas je po meni perfektno podešen što je ogroman iskorak u smislu sredjivanja zvuka u samoj prostoriji. Opet, jedno 3000x važnije nego jeste-nije granit.
 2. Narucio sa Amazona, apsolutno fasciniran snimkom. To je toliko blizu originalnom izvodjenju da se pitam sta rade producenti od tada do danas.
 3. Upravo tako, i za 5 GHz se slažem.
 4. Imam, nego me mrzelo da objašnjavam U svakom slučaj, svoju sam mrežu sa Netgearom pravio i pokazao mi se nepostojanim sa prilično fantomskim problemima za koje sam video posle da se gomila ljudi žali. Nisam nikakav expert za mrežnu opremu ali kao neki ajde recimo “advanced user” nisam bio zadovoljan. Wireless-om prevashodno. Brljavi sa iole komplikovanijim setupom. Radio sam sa Router R6120 i AP WAC104. Inače obični switchevi su skroz ok. I čisto da dodam još malo konteksta, stan sam ceo umrežio, samo u žicu verujem, wireless mi je više za ukućane i device-ove. Imam SBB router, poubijao sam mu i N i AC antene (i stavio sam mu linearno 12V napajanje zato što radim i protiv svoje sopstvene logike za zvuk i idem kablom u zid pa do razvodne kutije sa switchem/router-om.
 5. A onaj sistem B... OK. Mislio sam da je neki od ovih gore na slikama, zaboravih na onaj extra sistem B
 6. Koji je sistem B?
 7. Nemam problem sa tim nikakav.
 8. Neko sa ovog Hi-Files foruma bi trebalo da ovo definiše kao "sponsored post" i naplaćuje. Ovo je ko pile teleshop za kablove.
 9. Pa onda idemo testimonial od random audiofila iz Holandije. "I was dead for five years, happily enjoying my AfterLife Hi-Fi. I had to resurrect myself, however, upon hearing the shrill highs on 'Keith Don't Go'. I ordered some Cardas cables online, got them shipped to my grave and immediately died again afterwards. I am pretty sure this is the last time I'm messing with my system. Unless I hear boomy bass. Or Diana Krall."
 10. "Afterlife Hi-FI TM" -- death is the only thing that truly stops an audiophile from messing with his system again. Imamo marketinski slogan, drugari.
 11. Stavi ti njega lepo u jedno korito puno peska a od gore tri cetiri mermerne ploce. Da bas ne ubije komsije. PS Ako treba dodatna pomoc donosim ja merni mikrofon i REW pa da sredimo room modove na 25hz.
 12. A gde je tu monokristal?
×
×
 • Create New...