Jump to content

Pedjica

Donator foruma
 • Posts

  150
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Pedjica

 1. Ovo izgleda suludo i impresivno u isto vreme
 2. Nek su živi i zdravi Hrvati, nadam se da ću još dugi niz godina uživati u toj zemlji, ali nisu uopšte predmet ove diskusije. Nek oni slave svoje dobre i uspešne ljude i mi naše, i nek takvi ljudi budu primer koji nas spaja. I svi srećni.
 3. Apsolutno se slažem sa ovim. Treba sa ponosom isticati da nešto dolazi iz tvoje zemlje, pogotovo ako proizvod to zaista zaslužuje. To veze nikakve nema sa politikom, jer je nacionalni ponos i pametno marketovanje sopstvene zemlje na svetskom nivou (stvaranje brendova je ono što zaista pravi proboj u svetu neke zemlje - Švajcarska odličan primer) daleko iznad politike a pogotovo dnevne politike. Autošovinizam ni u jednom smislu nije dobra stvar. Zdrava doza kritičnosti prema svemu što je loše (moralno ili na neki drugi način) je neophodno za zdravlje nacije (i svakako nam fali toga), ali autošovinizam, a pogotovo autošovinizam koji se potencira pred drugim narodima može samo da se protumači kao slabost, a nikako kao način da se tom nekom narodu više pripada.
 4. Što je najbolje to jako često radim
 5. Slažem se 200%. Zabole me kakva bi akustika bila ako bih u to gledao umesto u TV.
 6. Prelepo. A taj pogled, kako to da nabavim?
 7. Moj problem za M6 je što pričam napamet. Voleo bih da ga čujem. Generalno nisam imao priliku da slušam Magico tako da ne znam koliko bi mi se svideo njihov “house sound”. Na papiru zvučnik deluje fenomenalno, otud i moje interesovanje. Ako ti je na CHP elektronici zvučalo onako, teško bi tu Vitus išta pomogao.
 8. I meni je ovaj M6 jako interesantan. Posto mi je sad prilicno poznat zvuk Vitusa, koji oplemenjuje ove da kazem moderne zvucnike, siguran sam da kombo sa slike Magico i Vitus monos sviraju fenomenalno zajedno.
 9. Što bi rekli ameri, kad sam čuo preamp bio je “no contest.” D’Agostino preamp ima sve prednosti jednog SS preampa (brzina, bas kontrola i slam) ali NAT daje jednu topliju notu muzici i jednu “fizikaliju” i životnost tonu kome D’Agostino pre ne može da pridje. Iskreno to je bio moj prvi susret sa NAT-om pa sam ipak prišao sa jednom dozom podozrivosti. Prvih par tonova numere koju poznajem je sve promenilo — čuo sam jednu humanost cevaškog zvuka sa potpunim odsustvom distorzije ili neke primetne koloracije. NAT je lako pobedio.
 10. A ne ne. Studer A807, molim lepo Uzeo NAT, Deki je genije. Humanizovalo poprilično zvuk i dodalo magiju cevki. Magnetostat SE sjajno predpojačalo. Prezadovoljan sam.
 11. Nemoj samo mermer da spominjemo da ne krene ljuta polemika opet!
 12. Ne, moje je Vicoustic. A da, i jedni i drugi su portugalci. Super su mi i ovi drugi. Znam lika koji je uradio sobu sa njima i prezadovoljan je. Evo ovde jasno može da se vidi šta sam ja radio:
 13. Nacija koja nam je donela Fado i Porto ima moj blagoslov po pitanju akustike! Da ne kažem vikustike
 14. Vrhunski. Interesantno kako Relentless izgleda ko normalan amp pored Utopia (a po gabaritima je sve samo ne normalan). Konačno neko da upari odgovarajuću snagu sa ovakvim zvučnicima. Naslušao sam se Grande i Stella Utopia sa pojačalima od 200-300w i to je jedno osetno odsustvo kontrole na basu sa inače fenomenalnim zvučnicima.
 15. Znao sam da nije trebalo portugalce da plaćam. Ni fudbal više ne igraju ko nekad.
 16. Auuu kakav ekspert. Čudo jedno.
×
×
 • Create New...