Jump to content


Aleksandar75

Članovi
 • Posts

  2,617
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Everything posted by Aleksandar75

 1. Mislim da su kolege koje su navele meteorološke prilike kao razlog apsolutno u pravu...generalno uzrok svega je to što se kod nekih na osnovu intiitivnog verovanja u svoje zablude stvara ideoafektivni blok, a sumanuti sadržaji se tretiraju kao aksiomi, pa se onda ti ''aksiomi'' nameću drugima, ''brane se krvlju''...uz sve to tu je i sumanuta ideja veličine tipa: ''ja sam apsolutni kriterijum dobrog zvuka....'', a neprijatelji naravno ''...nikada nisu čuli ispravan sistem...'' i sl.
 2. Ok, očigledno se Hamilton zahebavao...i sad odmah ono: nekad bilo sve vrh...kuku kakvi su sada. Inače, moj ortak je sad radio sa njim kampanju za Pumu, režirao spotove i radio fotografiju...kaže da je uživo lik zver u atletskom smislu...pogledao sam sve 3 reklame (nisu još izašle ) i daleko je to od ove šaljive fotke
 3. Roksan Caspian je odlično pojačalo, značajno bolje od Kandy koji je takođe ok ali je za klasu ispod. "Fabrički" dobro svira. Slušao sam ga sa davno sa Kef, Warf, Klipsch...ne sećam se više, na žalost ne i sa Dyn pa nisam od neke pomoći
 4. Aleksandar75

  pesacenje

  Ma kakav Rio Tinto, najurićemo govnare
 5. @srdjan_cvetkovic Verve je 100%, imam jednu novu neotpakovanu duplikat, ako te zanima menjaža
 6. Ništa, onda je moj komentar sledeći: E otkrio si nam Ameriku da ovo sada ništa ne valja
 7. Ja ni jednom rečju nisam hvalio sadašnje stanje. Ima tu vrlo komplikovanih uzročno-posledičnih veza. Naravno da je bilo neuporedivo bolje nego u Rumuniji. Da li iko to može da dovede u pitanje?
 8. Već mi je dosadilo da reagujem na svaki ovakav paušalni post, ali ima mladog sveta koji ovo čita... Da je bilo ok stvari, bilo je, ali je sve bilo daleko od "normalnog". Najviša kulturna dostignuća u to vreme, upravo su nastala kao "alternativna" umetnost, kao pokušaj kulturnog "otpora" i od strane establišmenta su smatrana za subverzinu delatnost ("kontrarevolucija"). Postojala je dugo vremena čak i zvanična cenzura, a o "moralno-političkoj podobnosti" da ne pričamo
 9. Bez ljutnje, ali jedna od izvikanijih mantri ovog foruma... Ko god pažljivije godinama prati forum, doći će do zaključka da je ogromna većina uređaja kupljena bez ikakve probe...da ne govorimo o "ozbiljnojoj probi" koja ipak podrazumeva duži period korišćenja, uklapanje, eksperimentisanje... Na kraju krajeva, ko je dobio automobil da ga realno testira npr. par nedelja pre kupovine?
 10. Što bi rekao moj pokojni komšija Prele: "Kada si rođen u Beogradu logično je da ti bude izazov da odeš u New York i sl. a sve ostalo je odlazak iz grada u selo..." (parafraziram) E moj komšo, bio si u pravu, otišlo je sve u...
 11. Meni je prvo bila uparena sa Thorensom TD 160 sa pravljenim jasenovim plintom, ali to nije bila najsrećnija kombinacija jer ''fali par cm'' 😁. Inače, interesantno je kako ta baza zbog plinta neočekivano dobro svira, jedino što treba naći odgovarajuću ručku, a da ne bude Thorensova. Tip od koga sam kupio bazu TD160 nije hteo da proda istu ručku (Grace g840f) baš da bi je ubacio u TD125.
 12. Jbg lapsus...a isteklo vreme za edit
 13. Slažem se, imam Roksan sa ručkom Grave g-840f i Micro Benz gold
 14. @patason Deki, ko je ovaj spomenik što ti prilazi s leđa...mili, puzi, primiče se...
 15. Auuuuh jbt, od ovog može da se rikne
 16. Onda mora da menja ožičenje
 17. Simpatična varošica, od svih znamenitosti preferiram Anju Rupel 😁 Šalu na stranu, uzbrdice i nizbrdice podrazumevaju ozbiljije menjače od gore pomenutog nexus i sl.
 18. Ljudi, mislim da je besmisleno da kačimo oglase sa cikloberze. Koliko sam shvatio čovek se iselio i sada živi u Sloveniji. Kapiram da je nekima teško da razumeju, ali danas je trend da mladi koji su gradska deca odlaze da žive na selu 😛 Bitno pitanje za Ljubu: da li putevi kojima planiraš da voziš podrazumevaju savladavanje većih/manjih nagiba?
×
×
 • Create New...