Jump to content

Recommended Posts

Posted

Postovani forumasi,

Posto vidim da se polako stvaraju zbunjujuci faktori na forumu, koristim ovu priliku da, a i na ljubazni zahtev administratora, ovim zvanicno objavim otvaranje novog saloona HI-FI audio-video uredjaja na nasim prostorima, pod nazivom AV impuls. Zvanicno otvaranje je predvidjeno za 10. septembar, naravno ove godine. Neki su verovatno vec primetili na gornjem baneru, da cemo ucestvovati i na predstojecem HI-FI show-u u terminu 20. i 21. septembar.

Sve, tj. bolje receno, vecinu potrebnih informacija mozete dobiti na

Posted
E, da. Po adresi zakljuÄujem da će prodajni salon biti u nekom stanu. Ako je tako, dobro je jer će onda postojati i dobri uslovi za sluÅ¡anje.

To je i bila generalna ideja :order

Posted

koliko vidim ovde se radi o nekom udruzivanju kapitala ili dokapitalizaciji :order

pa brko, brzo si od zbunjenog hi-fi pocetnika postao distributer...svaka cast

ja od sada ocekujem od tebe konstruktivnije postove a manje zafrkancije

Posted
koliko vidim ovde se radi o nekom udruzivanju kapitala ili dokapitalizaciji :D

pa brko, brzo si od zbunjenog hi-fi pocetnika postao distributer...svaka cast

ja od sada ocekujem od tebe konstruktivnije postove a manje zafrkancije

Crni, sta reci, trudicemo se, ali samo da znas, zafrkancije mora da bude :order

Posted

Pa cestitam i zelim vam srecu i dug vek.

Obzirom da trazim adekvatan CD player, a i da sam vec ranije hteo da probam Arcama, nadam se da cete mi izaci u susret i pruziti mi tu cast da vas ugostim u mom skromnom domu. :order

Pozdrav

Posted

Na svu srecu glasine su bile istinite, svaka cast brko :order i sve najbolje u buducem radu, najavljujem dolazak!

Pozdrav

michela :D

p.s. Da li "AV Impuls" ima bilo kakve veze sa "PC Impuls"-om?

Posted

Neka je sa srecom. Predpostavljam da je gospodin S. Krga ojacao ekipu. Uvek mi je bilo prijatno da svratim i dok ste bili u Zemunu. Veoma ljubazan a istovremeno nenametljiv pristup, koji je meni licno veoma odgovarao. Nadam se da se vidimo u sto skorije vreme.

Pozdrav

Posted
Neka je sa srecom. Predpostavljam da je gospodin S. Krga ojacao ekipu. Uvek mi je bilo prijatno da svratim i dok ste bili u Zemunu. Veoma ljubazan a istovremeno nenametljiv pristup, koji je meni licno veoma odgovarao. Nadam se da se vidimo u sto skorije vreme.

Pozdrav

Ojacanje je maksimalno. Izvolte u gostima :screwy

Posted

E, da - evo jos jedna sugestija:

Cesta tema rasprava - cenovnici :screwy. Stavite cenovnik na sajt. Zatim, posaljite i Ljubi kopiju da stavi u casopis :lol:. A konacno, mozete lepo i da stavite i na forum, dok to ne sredite :wink:. Cisto da se malo informisemo.... I mozete i da odgovorite na moje prvobitno pitanje: Primate li kartice ili ne (Visa, Master....).

Posted
E, da - evo jos jedna sugestija:

Cesta tema rasprava - cenovnici :lol:. Stavite cenovnik na sajt. Zatim, posaljite i Ljubi kopiju da stavi u casopis :wink:. A konacno, mozete lepo i da stavite i na forum, dok to ne sredite :lol:. Cisto da se malo informisemo.... I mozete i da odgovorite na moje prvobitno pitanje: Primate li kartice ili ne (Visa, Master....).

Sve sto si teo, bice.

Nesto vec jeste, a nesto za koji dan, Naravno da primamo i kartice, Pa ovo je 21. vek. :screwy;):D