Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pozdrav, imama 5.1 suround sistem sa Yamaha RX-V6A receiverom. Hteo bih da uzmem power amp sa kojim bi gurao Dynaudio Compound 4, za HiFi i kao frontove za suround. Razmisljam izmedju Rotel RMB 1066 u bridge-u ili Roksan K3?

Hvala unapred!

Posted
23 sati ranije, Stewart said:

Pozdrav, imama 5.1 suround sistem sa Yamaha RX-V6A receiverom. Hteo bih da uzmem power amp sa kojim bi gurao Dynaudio Compound 4, za HiFi i kao frontove za suround. Razmisljam izmedju Rotel RMB 1066 u bridge-u ili Roksan K3?

Hvala unapred!

https://www.kupujemprodajem.com/audio/pojacala-snage/proceed-hpa-3-madrigal-mark-levinson-snizeno/oglas/149928526?filterId=436

Pogledaj sve oglase na KP.

Posted

Лик пита за уређај око 600е. Предлажете за 1000-1200е (+ птт). Ако подигне буџет, имам још боље предлоге.

Posted

Nije budzet oko 600e moze i duplo ako je pravo resenje. Ovo sam video u ponudi i zato sam postavio pitanje. Hvala na svim predlozima i ako neko nudi nesto sto mi radi posao zainteresovan sam. Gledao sam da izbegnem D klasu ali ovo pojacalo je stvarno ocenjeno dobro jedino sto ga kod nas nema i uvoz je verovatno komplikovzn i preskup.

Posted
1 hour ago, gvlada said:

Лик пита за уређај око 600е. Предлажете за 1000-1200е (+ птт). Ако подигне буџет, имам још боље предлоге.

Svaki predlog je dobrodosao!!!

Hvala unapred.

Posted
1 sat ranije, Stewart said:

Nije budzet oko 600e moze i duplo ako je pravo resenje. Ovo sam video u ponudi i zato sam postavio pitanje. Hvala na svim predlozima i ako neko nudi nesto sto mi radi posao zainteresovan sam. Gledao sam da izbegnem D klasu ali ovo pojacalo je stvarno ocenjeno dobro jedino sto ga kod nas nema i uvoz je verovatno komplikovzn i preskup.

Nisam 100% siguran, ali ne znam zasto je komplikovano. Jedino ako sajt nece da salje za Srbiju. Ima i garancija na uredjaj, naravno. Exportna cena je 990e pa transport i carina, to je nesto preko 1200e. Nesto jeftinija varijanta je IcePower 2x700W class D ima ih dosta u Srbiji, sto novi sto polovni 700-900e. Mozda bi moglo i da se proba pre kupovine.