Jump to content

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
 da se slomim i našetam okolo ne pada mi na pamet više.
Е да си годинама скупљао алуминијум у свим облицима сад' не би морао да плаћаш.....
И дан данас имам материјала из доба СФРЈ, а да срећан дан ослобођења нашег дивног града!

Posted
14 minuta ranije, giZ_Mo said:

Е да си годинама скупљао алуминијум

Nisam imao potrebe, imao sam i redovan poso i tupla. Bakar je skuplji, zašto ne bakar? ?

• 1 year later...
Posted

Pa nema ih 3 koliko ja znam?

Nebitno, kako ti se kao stručnjaku čini ovo, jel bi vredelo neko dodatno ulaganje eventualno osim oko 250-300e (zavisi od carine) u startu. 

Znači full balansirano, remote control, 4 komada 6ji ili 6ci, kažu pedantno urađeno... 

Posted

A što gledaš te kineze? Za 200 € koliko košta ovaj iz pitanja može ovde da se zgotovi pristojan provereni preamp.

Vukušić npr

Mada za današnje uredjaje tube preampi baš i nisu best pick. Preveliko pojačanje, problematična izlazna impedansa,...

Posted

Pa gledam jer ne vidim baš te proverene za 200-300e po oglasima, pogotovo ne sa daljincem. Naravno da bih pre uzeo tako nešto ako postoji. 

A kažu da icepower 1200 as2 svira lepo sa lampama. 

Imam A Invajdera ali ne bih nov preamp za 1500e iako verujem da vredi. 

Posted

Solaja je pravio mali Cathode Follower "pre-amp", dakle imas selektor ulaza + volume i nema aktivnog pojacanja koje ti sa danasnjim pojacalima najcesce ne treba. 6N6-P cev i EZ80 ispravljacica, koliko se secam.

Kontaktiraj Solaju pa pitaj coveka da li to jos uvek proizvodi i ako nije u serijskoj proizvodnji - da li bi ga napravio i koliko bi to onda kostalo.

Potrazis na netu Solaja Audio ili tako nesto pa kontakt.

Ti kinezi nemaju sta da traze pored njega koji je ovde kod nas.

Ako za par godina hoces da ga prodas to ce verujem otici vrlo brzo.

Posted

Ubacili su gomilu nepotrebnih stvari sa dubioznim cevima.

Ne treba ti relejna kontrola ulaza na jeftinom preamp-u niti je potrebna regulacija visokog napona nit' je potreban motorizovani Alps klon, XLR ulazi/izlazi preko IC-a - sve je to luksuz bez kojeg se moze u toj osnovnoj klasi a pritom se mogu dobiti odlicni rezultati.

Eto to su moje licne zamerke svakom takvom uradtku za sitnu lovu.

Posted

Итекако су потребни релеји а и остале ствари као и даљинско управљање.

Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока