Jump to content

Dr Roadstar

Članovi
 • Posts

  270
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Dr Roadstar

 • Birthday 08/06/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ćuprija
 • Interests
  HiFi, Medicine, House music, Deep house

Recent Profile Visitors

3,008 profile views

Dr Roadstar's Achievements

 1. Pozdrav poznavaoci i ljubitelji, malo mi je potrebna pomoć. Da li uzeti Linn Keosa zvučnike i po kojoj ceni bi bilo realno....? Boja natur. Od prvog vlasnika u CH. Hvala unapred. Ako je tema za Šta da kupim, moze se tema prebaciti. Mada je pitanje ipak za Linn korisnike.
 2. Jesam, sasvim ok pšenično pivo, 99 kinti mislim. Od ponude u Lidlu, ovo i njihovo malo svetlo, Perlenbacher, su mi bili baš dobri. Ostala piva kod njih .... ne. Kad smo već tu, Grimbergen Blonde za mene lično najbolje na tržištu. Mislim na piva koja nisu limitirane serije ili mali proizviđači...Varijante Blanche i njihovo crno, takođe premijum.
 3. Probao sam random pesme koje mogu da upotrebim, tj. one koje imam FLAC na HDD i Tidal streaming MASTER. Lako je mogao da bude i Dire Straits, Nirvana ili The Weeknd ili Tiesto. Verovatno. Hvala.
 4. Probao uporedo : Sade-King of Sorrow Red Hot Chilli P. - Californication Bryan Adams-The only thing that looks good on me is you FLAC, Foobar, Volume 100% foobar, 90% master PC volume, -26dB AVR Tidal HiFi/Master, Volume Tidal 100%, 90% master PC volume, -26dB AVR FlAC sa kompa preko Foobar-a sa istim postavkama ( koliko je to relevantno i realno), prosto glasniji, više detalja u srednjim, bass konkretniji. Za sada ne brišem :) Mislim, kvalitet sa Tidala je stvarno ok, uz mogućnost da nađeš bukvalno šta želiš u HiFi/Master kvalitetu....Definitivno vredi.
 5. Ukačih i ja Tidal Master. Lepo. Ima to sa prebacivanjem playliste ali ok... Za sada sam pod utiskom : Brišem sve iz kompa muziku
 6. Pitah za iskustva, opet kažem nisam naručio niti se upalio da uzmem. Imam trenutno šta imam od sistema i ne mogu puno da menjam. Video sam da čovek ima u ponudi, ja radoznao, a ovde je uvek baš lepa diskusija. Što i treba da bude. Nekome bi taj super tw dobro došao i nekome se uklopio. Neko kaže bljack. Sve je to ok. Čak se i tvoj post smatra za neko mišljenje o tome.
 7. Pa ovi visoki su oštri, cepaju sveee. A ovi tupi su spooori "The data convincingly show that wave frequency does not affect wave speed. An increase in wave frequency caused a decrease in wavelength while the wave speed remained constant. ... " https://courses.lumenlearning.com/physics/chapter/17-2-speed-of-sound-frequency-and-wavelength/
 8. Već jesam, prošle godine, uzeo neke kablove od njega i malo pričali o toj koncepciji i filozofiji.
 9. U, jeste razlika. Svaka čast. Nije strašno Ja sam u srednjoj školi namerno mašio teme na pismenim zadacima jer nisam voleo ograničenja...
 10. Evo , rasprodali i najskuplje https://www.aperionaudio.com/products/aperion-audio-dual-air-motion-ribbon-super-tweeter-speaker-amt-pair
 11. Mator sam da učim audio-elektoniku. Lemilica i ja...Nikako. I ovo iz struke jedva radim. Ako iskopam ili iskukam na probu ovako nešto, onda može.
 12. Добро, значи има,користи се. То сам и хтео да чујем. А за тинитус...Vrlo nezgodna pojava.Individualni pristup lečenju je osnova i zahteva strpljenje. Ako je otosclerosis, gotovo da niša ne pomaže. Baš me interesuje, da svi probaju da u apsolutnoj tišini ocene svoj tinitus, kakve bi rezultate dobili ovde među audiofilijom....
 13. Око 330е за фреквенце које не чујем Али су леппиии. И МА високи по спец. иду до 35кХЦ . Наравно, да могу да пробам и видим да ли има разлике сигурно бих.
 14. Mislim da budu u dogovoru sa onim ko će da ih izradi , već upakovani u svoje kućište ili bez njega, sa nosačem i povezanim kablovima i otpornicima....Suprotno od toga što Nixie kaže da sam sve radim.
 15. No way , mislim samo gotov prozvod dolazi u obzir. Ako odlučim tim putem da idem... Nemam znanja ni vremena za to. Plug and play varijanta samo. Sad tek shvatih da misliš na EQ na risiveru. Mislim da možda MultEQ® XT32 i Dynamic EQ moraju da budu na off. Vredi probati. Ali da li posle utiče na zvuk pri gledanju filmova.
×
×
 • Create New...