Dr Roadstar

Članovi
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

About Dr Roadstar

 • Rank
  Iskusan član

Recent Profile Visitors

1,875 profile views
 1. Hm, bez dodatnog ulaganja, sa ventom od 140mm mogu da stavim da izvlači vazduh. Najmanje šteti tako onda. Ili sa strane samo da pospešuje odlazak toplog vazduga. Klimatizovana prostorija se podrazumeva.
 2. U redu, samo jedno pitanjce. Gde da postavim sondu za optimalne rezultate merenja?
 3. Nisam merio. Mogao bih. Sad je pakao prošao, što se tiče temp. napolju ali je dobro proveriti koliko je to stepeni stvarno. I da li možda nešto i ne valja pa dolazi do pregrejavanja. Potražiću termometar takav. Za sada, poslužio je Blu-Tack , koji se izgleda najbolje snalazi u HIFI primeni. Vent je stavljen na gornju policu. Završiće posao u toplim danima...Merenja ću izvršti kad kupim sondu i termometar.
 4. To je više u šali , radi i PS4 Pro, nenormalno greje i on... Pa kad neko uđe sa svežeg vazduha ima utisak da gori nešto Nakon par sati igranja je to bilo i skrenulo mi pažnju. Inače sve ok. Ovako vent radi nekih mesec dana i malo više. Inače AVR radi u sistemu 5.1 ( Monitor Audio Silver i SVS PB-1000).
 5. Bilo je dosta priče na temu hlađenja uređaja koji koriste HDMI konekcije i o tome, da li stavljati aktivno hlađenje, ako to nisu predvideli proizvođači. Lično koristim Denon i Marantz risivere. Ovaj primer budžet rešenja hlađenja u toplim danima ( kojih je u zadnje vreme bilo) je primenjeno na entry level AVR-u Denon x1300w. AVR radi celog dana, u vreme odmora i vikendom, obično se pogleda i jedan do dva UHD film, odigra PS4...sve u svemu, zna da se zagreje. Nisam bio svestan toga, dok neko nije ušao u sobu i rekao: Neka plastika gori :)))) Naravno, nije bilo ništa strašno. "Sistem" za hlađenje se sastoji od kablića USB-3pin fan konektor i ventilatora od 140mm Raidmax. Na vent sam stavio stopice da ne dođe do grebanja.To je sve Rešenje od 230din, ako imate već vent koji vam stoji. USB je priključen na front usb od AVR-a. Ne izgleda loše, hladi odlično. Šta mislite? Da li možda uključiti u eksterni USB priključak ili je sve ok...?
 6. Zvučnici u perfektnom stanju, vizuelnom i funkcionalnom. Original ambalaža i sve ostalo. Moguća kupovina sa stalcima. Pitajte sve što vas zanima. Moguć moj prevoz. 060802205 063420785 450e.
 7. Potvrdili su stav da treba poslušati u svom sistemu, u svojoj prostoriji, u svojoj fotelji za slušanje muzike, pa ako je bolje sa žicom od ofingera, onda žica ostaje. Ako ne onda idemo dalje. Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
 8. Potvrdili su stav da treba poslušati u svom sistemu, u svojoj prostoriji, u svojoj fotelji za slušanje muzike, pa ako je bolje sa žicom od ofingera, onda žica ostaje. Ako ne onda idemo dalje. Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
 9. Stereo pojačalo snage u izuzetno dobrom stanju. Tonski, vizuelno i funkcionalno bez ikakvih mana. Mono/stereo 100/300w. Impresivnog dizajna i zvuka. Specifications Power output: 100 watts per channel into 8Ω (stereo), 300W into 8Ω (mono) Frequency response: 20Hz to 20kHz Total harmonic distortion: 0.02% Damping factor: 200 Input sensitivity: 1V Signal to noise ratio: 121dB Dimensions: 420 x 132 x 334mm Weight: 13kg Cena: 170e 0608022405
 10. Može lock. Hvala. Sent from my RNE-L21 using Tapatalk