Branislav81

Članovi
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

About Branislav81

 • Rank
  Iskusan član

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  NEW NOW

Recent Profile Visitors

269 profile views
 1. Dobio sam poziv od drugara na jedan dvoboj...Biće interesantno ocepljenje iz republike
 2. Za sada što sam uspeo da testiram je DAC koji sam poredio sa Qutestom i odlično se pokazao...Bedak je u tome što sam ja trenutno u renoviranju tako da mi je sistem sklepan u kancelariji koja nije ozbiljno okruženje hi-fi opreme.Slušao sam ga za sada sa Neat extra,Spendor A7,Klipsch Rp 600m i treba ovih dana da odem do drugara da poslušamo sa njegovim Kef R3 i mojim Canton Choro 90dc kutijama... Treba još da stignu kablovi pa kada se sve usvira i postavi na mesto javljam detalje. Do tada ovo što čujem preneću koliko mogu.Za sada Neat Extra sa H120 zvuče po meni najubedljivije,scena je neverevotna a bas me iznenadio kako je definisan.
 3. Ostvarila mi se želja,kupio sam H120 ali sam pre toga malo čuo ovde o iskustvu sa Hegelom na forumu.Hvala za link to sam video.I ja bih voleo da se ljudi jave sa iskustvom.
 4. Poštovane kolege forumaši, Oduvek sam želeo da posedujem jedan HEGEL, verovatno da ima još takvih interesenata pa bih želeo da na jednom mestu možemo svi da iznesemo svoje i pročitamo tuđa iskustva sa ovim HIGH-END brendom i njihovim proizvodima..
 5. Ja sam koristio zvučničke Ls i Ly imam kući viška ako hoće neko na probu...pp
 6. Ako sam razumeo @Vlajo da je uedjaj u garaciji?Ako je tako reklamirati....
 7. Koliko sam uspeo da nadjem info ,taj isti trafo je i na jačem snagašu Rb 1582.Što bi onda bio mali za 1552?
 8. Da jesam odavno bih pomogao.Imamo isti model pa pravim poredjenje ...
 9. 99% je problem u snagašu.Na mom ništa ne zuji...
 10. Ovde je rešenj Etoo rešenja,Yamaha se ne menja?Onda pojačalo pod mišku pa da se slušaju zvučnici pre kupovine!Kako ovo miriše posle te prepravke biće svetlo mutni