Jump to content


petarjovic

Članovi
  • Posts

    1,199
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by petarjovic

  1. I ja to potpisujem, skoro nikad do ampa nije. S obzirom koliko si ga platio, a vizuelno je kao nov, ne diraj, fokusiraj se na preamp ili Dac, pozajmi negde neke, probaj.
  2. Pazi, komplet je za 5-, tada sam dosta balansiranih isprobao i Xlr Furutech FA-Alpha S22 s konektorima FP-701M(G) / FP-702F(G) je pobedio. Na zahtevnijim zvučnicima prilikom pojačavanja na većoj snazi mučio se i padala je razina kvaliteta zvuka. Jednostavno u tim all in one tj.u njemu preamp nije imao energije samim tim ni dinamike. Strimer i DAC čista petica, taj model je mogao da isključi preamp. Ampovi i 50 i 55 imaju snage na pretek. Al da više uvaženom kolegi ne spojlujemo temu.
  3. Kod svih all in one uredjaja nešto mora biti osakaćeno, prateći forum čini mi se da to najviše bude DAC. Imao sam Lindemann komplet, tada najjaču kombinaciju amp 55 i musicbook 25. Opisao sam detaljno u temi o strimerima koju je pokrenuo @Dragan Penev. Slažem se sa @sondek u vezi ocene Lindemann, tu je najveća mana bila preamp sekcija.
  4. Od tatka na moju familiju. "Onda od maja bi trebalo da bude 7,99€ porodični paket."
  5. https://tooloud.co/milan-karan-1965-11-4-2024/?fbclid=IwAR098xg1cusTwBYypJMmyhpYZMduKr6X4rWPfVBGXQjqZjP0kqVFvXG8_Mo
  6. @gidjga mi napravio xlr, ogromna zahvalnost, u nekom momentu sam imao pet brendiranih, ovaj ih je sve počistio, otvorio mi se sistem, scena, dinamika, volumen, toplina, ma sve😇🎺
  7. petarjovic

    Hi-end girls

    Dobra! Što bi rekli bosanci, pravo dobra🙃
  8. Djordje Kadijević ispred svih. O Bulajiću sve najlepše, Neretva i sl.,no comment.
  9. Saglasan! Ti ljudi su pravili umetnost( sedmu), provlačili kroz film filozofiju, teologiju, psihologiju, unutrašnja borba glumca, njegovo promišljanje itd. Dok je za zapadni film najveće merilo, koliko je zaradio na blagajnama. Negde pročitah da je Bergman u filmovima pronikao u ljudsku dušu, kao Dostojevski u svojim knjigama. Preporučujem i njegovu trilogiju White Lighting. U već spominjanoj knjizi "Estetika" od Hartmana, slaba strana pesništva nadoknadjuje se u dramskoj umetnosti, čitalac postaje posmatrač.
  10. Jedan kolega sa posla gleda stare filmove, ozbiljne, preporučio mi je neke, i za naš um i poimanje, kad gledate sve je to staro i usporeno, nema efekata, no za te filmove treba imati predznanje i treba se dobro udubiti i pratiti. Tu se nekako izdvaja Ingar Bergman i ja bi preporučio kad stignete da odgledate od njega Persona i Sedmi pečat, što bi nam rekli u školi polako i sa razumevanjem🙂 Krenuti od tablice množenja, klasika kultnih, Bergman, Hercog, Tarkovski, Bertoluči, Pazolini, Felini i sl.majstori sedme umetnosti.
  11. Zapadna produkcija je od toga napravila smeće kao od Frojda. Ako je Kusturica išao u Moskvu da dogovara novi film nadam se da je po romanima Dostojevskog. Vreme je da to neko uradi.
×
×
  • Create New...