Jump to content

petarjovic

Članovi
 • Posts

  772
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by petarjovic

 1. petarjovic

  Ford

  Ma imas, ide tamo gde ide upaljac, za USb, blutut itd., ima toga, vidi u radnjama gde se prodaje oprema za mobilne teklefone i sl.
 2. Jel imas tu od nekog da pozajmiš neko pojačalo na par dana, pa kad spojiš i čuješ s nekim drugim biće ti sve jasnije!?
 3. https://novisad2022.rs/rs/zastave-buducnosti-nova-energija-u-kreativnom-distriktu/
 4. Welcome to the Real World!
 5. Tako svako kaže ko se nije udubio i nije pohvatao Matrix i pročitao sam negde jedan komentar "nije film na prvo gledanje" i to potvrdjujem na svom primeru, pred bombardovanje '99 sam kupio dvd player i nisam imao tad dvd filmova nešto. Posle bombardovanja isli smo u neku šverc turu u Segedin i tamo kupim prvi deo Matrix, bio 60 maraka🤑 Dodjem kući, pustim i odgledam i ništa mi nije bilo jasno. Sutra pozovem lege i zajedno gledamo, jedni drugima objašnjavamo al odgledao sam posle par dana i treći put. U to doba taj film je bio revolucija, ideja, gluma, kostimografija, poruka i pouka i sve što sam rekao u gore navedenom postu da ne ponavljam. i sad se nekad zamislim da ne živimo u nekoj matrici, neko upravlja našim životima, gomila ljudi hodaju kao hipnotisani, kroz život idu zombirani,ovo je kao sloboda neka i na kraju shvatiš da si slave. Odgledajte trilogiju, preporuka, prvi deo detaljno, s razumevanjem, ovaj četvrti ne gledajte, ne bacajte 2 sata života, razočaraće te se.
 6. Ima smisao i te kakav, posebno prvi deo koji je vrh ledenog brega, postavio standarde u mnogim elementima koje mnogi i sad kopiraju, kontrola populacije, genetski inžinjering, upravljanje mozgovima, savremeno robovlasničko društvo itd. Drugi i treći deo su odradjeni na zahtev fanova, imaju neku priču koja se nastavlja i predstavljaju jednu zaokruženu celinu. 4.deo čist marketing, tanka i plitka priča, pola filma reprizirane scene, neubedljivo, gluma jadna, nonsens, razočarenje....
 7. The Concert, iako je komedija ima puno lepe muzike, zadnja scena-svirka Čajkovski je da se naježiš!
 8. Pod utiskom filma https://m.imdb.com/title/tt1320082/
 9. Bravo! Odlican album, opasna svirka, Goodbye Pork Pie Hat mi omiljena, i dobra je za testiranje, mnogim zvucnicima su propishtali visoki pred kraj kad krene kreshendo sa trubom.
 10. Simaudio's MOON listening room.
×
×
 • Create New...