Jump to content


bogdan63

Članovi
 • Posts

  313
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by bogdan63

 1. https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-62472100 Olivia Newton-John dies aged 73
 2. Prelepo izgleda i sistem i prostorija u kojem se nalazi. 👍
 3. Naravno. A pitanje transporta ćemo lako da rešimo😊
 4. Wow, kultura komunikacije ti je na nivou farme! 🙄 Ali, verovatno si u pravu. Prošlo je nekoliko godina od tada, nije mi bilo mnogo bitno pa se nisam trudio da pamtim detalje. Sećam se da je bila primetna razlika u zvuku nakon promene transporta, ako je to bilo u pitanju. Loše podešen komp, neadekvatan kabel... šta god.
 5. Mnogo puta se desilo da mi se svidi neki uređaj ili zvučnik a da pri tom nisam ni pomišljao da ga kupim iz prostog razloga jer sam svestan da se takav tip uređaja ne bi uklopio u sistem ili ambijent u kom živim. Ne razumem zbog čega se Milanu upućuju kritike zbog slične stvari. Uzgred, meni se nije svideo zvuk AI dac-a koji sam čuo na sajmu pre par godina. Isti sistem je bolje zvučao kad se muzika slušala sa cd plejera.
 6. Nisam bio u prilici da uporedim Brooklyn sa Liberty dac-om, pa ne bih mogao te komentare ni da potvrdim ni da demantujem. Verujem da je nova varijanta Liberty-a dobra kupovina za uložen novac, ali, ponavljam, nisam bio u prilici da ga čujem. Nisam siguran ni da ga ima kod nas jer je to relativno nov proizvod.
 7. Hvala. Dobro je imati mqa opciju na raspolaganju, ako si orijentisan na Tidal. Mytek zvuči fenomenalno, zbog toga sam ga zadržao u sistemu. Međutim, ne bih mqa isticao kao nešto što je neophodno za dobar zvuk pri kupovini dac-a. Kvalitet dac-a i usklađenost sa ostatkom sistema su prioritet. Dodao bih da.Mytek-u treba više dana da se ,,usvira,, (ako je nov) i treba odvojiti neko vreme da se podesi na pravi način. Kada se sve to uradi, svira za 10-ku.
 8. Mala promena u sistemu, ali da se ipak ,,prijavi,, 😆. Stigla nova (polovna) polica.
 9. U PC, ako bi on bio izvor.
 10. Čestitam na kupovini! Još ovako nešto bi dobro došlo.
 11. Ne izgleda to baš tako loše
 12. Može i Tehnotronik u Braće Ribnikara
 13. Pre svega je potrebno pažljivo izabrati zvučnike koji će odgovarati tvom prostoru. Skupe kablove i ostale džidžabidže ostavi za kasnije. Potraži M2Tech Hi-Face i koristi dac iz Supernaita.
 14. Te Naimove bananice koje se dobijaju uz pojačalo su prilično jadnog kvaliteta i nepraktične (moraju da se leme). Meni se jedna iskrivila i pri pokušaju da je ispravim vrlo lako je pukla. Materijal od kog je nepravljena izgleda kao neki jeftini špijater. Pojavljuju se s vremena na vreme na KP po ceni od 10-15 evra. Sebi sam uzeo Qed Airloc 4mm Banana Plug. Skuplje su ali mi deluju mnogo kvalitetnije U Stražilovskoj uz kupovinu ide i montaža (krimpovanje)
 15. Pojačalo je otišlo u prave ruke. Može katanac
 16. Pošto se ovde pominje Supernait koji sam ja postavio u oglas, mislim da ne bi bilo loše da se prikažu cene Naim integralnih pojačala, koje je tada zastupao One-HiFi. Cene su iz 2012. godine a pojačalo koje prodajem je proizvedeno 2013. godine. Inače, pojačalo je još uvek u ponudi, pa ako je neko zainteresovan može da me kontaktira.
 17. Nova cena 1350 evrića. Šteta da se ovakvo pojačalo ne koristi.
 18. Intersantna spravica. Šteta što nema zastupnika kod nas.
×
×
 • Create New...