Jump to content

Silver Surfer

Članovi
 • Posts

  1,280
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About Silver Surfer

 • Birthday 10/28/1970

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Silver Surfer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Pozdrav svima! Odlican sajam i pohvale organizatoru. Veoma pozitivan utisak sa sajma i pohvale domacim proizvodjacima koji iz godine u godinu veoma cujno napreduju. Akustika soba, negde pomogne, negde odmogne i sa odredjenom rezervom poslusam sistem. Ocenjivanje, licni ukus.. Neat i Hegel - voleo bih da posedujem, mozda bi komplikovao sebi odluku dvoumljenjem sa Expo i Graham. Sledeci izbor bi bili Rega i Harbeth. Zadrzao se svega 2 sata, tako da ima sigurno uticaja u trenutku slusanja izbor muzike i kvalitet produkcije ali sam prilicno naklonjen pomenutim brendovima.
 2. Dok sam imao Regu RS7 probao sam je sa Expo 2010 s2, odlicna kombinacija!!!
 3. Imao Mozarte i Betovena u istoj sobi sa Primare i30. Koga interesuje muzika zbl ga za merenja, frekvencije, oktave... ako mi svidi prezentacija to je to...
 4. Bolje nema!!! (ulozeno-dobijeno)
 5. Hahahaha...slucajno je tako, tj. neki IC je bio prekratak pa je tako privremeno postavljeno i eto vec dve godine se ne pomera.
 6. off: planirani - neplanirani, kako god, uglavnom nisu najavljeni, barem u mom gradu a da ne pominjem nestajanje struje na jednu sekundu, nemas vremena da reagujes i eventualno iskljucis uredjaj. Nisam imao neka velika iskustva sa razlicitim Naim-ovima ali najslabiji utisak mi je ostavio XS. Trenutno sam peticom, blago receno, odusevljen! Nisam skoro imao ovakav WOW! sa nekim ampom.
 7. 150x i 112x slusam par godina i nemam nijednu zamerku na zvuk, snagu itd... a Nait 5 sam uzeo iz neke radoznalosti a kasnije da ga zamenim za neki gramofon. Ubedjen da on ne moze adekvatno da svira sa JBL-om, bez obzira na vecu osetljivost. Medjutim, pokazalo se da neko iskustvo i citanje foruma itd..ipak ne moze da naznaci predstojecu situaciju... Na tiho slusanje Nait 5 je primetno interesantniji, zivahniji... do neke granice kada normalno dolazi do manjka snage. Granica je iznenadjujuce visoko, nema se utisak da je u pitanju "samo" 30 wati. 150x/112x zvuci mirnije, kod glasnijeg slusanja je primetna bolja textura i kontrola bassa, takodje srednji bolje zvuce, opusteniji su. Nisu to neke drasticne razlike ali ih ima... Najbolje bi bilo da su obe karakteristike u jednom ampu. Nekako sam zvucno uvek bio zadovoljniji sa pojacalima male snage (u ovom slucaju su oba male snage ). Jos jedna razlika... Nait 5 svira ok odmah po ukljucenju a combo dok prosvira prodje ti zivot (najmanje 1 sat), nemamo stabilnu struju da bih ostavljao non-stop upaljene uredjaje.
 8. Neznam da li je foto za Naim ili JBL temu Naim Nait 5 i JBL L100
 9. Naca5 Capacitance: 16 pF per metre Resistance: 9 milliohms per metre Inductance: 1 uH per metre
 10. Da, da... ali Okibokis se interesuje za Naim amp..
 11. Nije bas tako iskljucivo, ja sam Naim probao i slusao sa vise brendova... i sve je bilo odlicno! Trenutno radi sa JBL L100 i kombinacija je
×
×
 • Create New...