Jump to content


Brisanje flaka i mp3-a


miso

Recommended Posts

Poštovane kolege,

Od nedavno imam problem sa kojim se nikada do sada nisam susretao a nisam naišao na sličan problem na forumu. On se ogleda u sledećem.

Nakon skidanja muzike sa nekom od programa u-Torent, Bi- torent ili Vuze (svi skidaju korektno) skinutu muziku prebacim (kopiram na dva eksterna diska). Nakon kopiranja fajlovi nestanu i umesto istih se kreiraju prazni folderi kao na slici. Ovaj problem mi se pojavio od pre mesec dana. Kopiranje sam kao i do sada vršio sa Xplorer- om ili Total komanderom kao i ranije kada nije bilo problema.

Platforma Windows XP (legal) Plejeri Winamp, Windows medija plejer i Nero 9 (legal).  Antivirusni program Kasperski i  360 Total Security.  

Ništa nije menjano u konfiguraciji i do skoro nije bilo problema. Izgubio sam na hiljade fajlova. Ode moja kolekcija.

Pozdrav i HVALA na svakom savetu

MUZIKA FLAC.pdf

Link to comment
Share on other sites

Nema veze što si ih koristio godinama, u Windows-u ništa nije nemoguće. Ništa te ne košta da prekopiraš par desetina fajlova, pa da budeš načisto.

Recimo, ja sam jednom imao problem kada mi je program obrađivao stringove u kojima su se našli neki UNICODE sadržaji. Program je bagovao, iako iste stvari radi blizu četvrt veka, sa uobičajenim ASCII stringovima. Neobično je što sadržaj stringova ne bi smeo da utiče na rad programa ni na koji način.

 

Link to comment
Share on other sites

To ni sam Bog ne zna. Oko šest godina prikupljanja muzike u flak i malo u mp3 formatu i mesto u wawe formatu. Trebao bih da krenem ponovo ali nemam volje.

Na Pirate by nema više torenata ostaju mi još ruski sajtovi. Moraću prvo da rešim problem. Zanimljivo da mi ništa nije brisano osim muzike. Spotovi su kolko vidim ostali kao i ostali radovi u drugim programima.

Ne pali ni "seljačko kopiranje". Učinak je isti. 

Link to comment
Share on other sites

Osh sine Miso u Pirate,ete ti ga sad.Das kupovo oridjinale i lagerovo po policama ko poshten svijet sad se ne bi potrishao.

Za pochetak instaliraj najnoviju verziju Total Commandera 8.52a,pa ga krekni sos krek dat ne stoji ovo  not registered,pa probaj oli da radi.

Ako nece alat tipa Windows repair pa davidimo shta da bude.

Koliko ti je star hard disk na kome je muzika ?

Imas li neki alat da proverish bad sektore na njemu,tipa Victoria ?

a0CEuaz.png

Link to comment
Share on other sites

E moj BRATE Digital,

Sve što bit ti rekao na ovu temu (o kupovini diskova) završilo bi na politici i na novčanim mogućnostima (čitaj nemogućnostima) u zemlji u kojoj živim. 

Diskovi nisu stari. Jedan je Transced 1.5 TB, a drugi na kojima je video materijal je od 3Tb. Ništa mi se nije obrisalo osim muzike. Znači svi ostali formati pdf. doc. .slike, novine, knjige ... su nedirnuti samo je otišao flak i mp3. Preko dve trećine.

Mislim da me prešao  360 sekjuriti center jer su izgleda ovi fajlovi za njega virusi. Možda grešim. Privremeno asm ga isključio i restartovao komp pa ponovo nešto skinuo sa sajta, kopirao i izgleda da je u redu mada ću proveriti kasnije štaće se deisti nakon totalnog gašenjasistema i eksternih diskova.

Ako si gledao moj profil onda si video i moje interesovanje - ljubav prema komponentama. U njemu nema piraterije. Do pada sajta mogao si da vidiš i koje komponente posedujem. Beše to neko drugo vreme... Sada ću da skinem  Total Commandera 8.52. i da probam šta se može još spasiti mada mislim da je sve mrka kapa. Izgleda da su jedino sigurne trake i ploće. Hvala ti na pomoći.

Link to comment
Share on other sites

13 minuta ranije, Panta said:

Da nemas mozda WD TV Media Player u sistemu ili nesto drugo od WD-a?

Imam  WD TV Media Player i na njega su priključena oba eksterna diska. On je u mreži sa kompom. Na audio izlazu je priključeno pojačalo Revox B750 Mk2, a na njemu sve ostale Revox skalamerije magnetofon B77, tjuner B760, gramofon B790, kasetofon B710MK2, Cd Revox 226S i sve to na zvučnike Revox Symbol B. Do danas prava uživancija a od danas tuga - što se tiče  muzike sa WD-a. 

Biće valjda sve u redu.

Da nemaš i ti neko loše iskustvo da WD-om. Ja do danas nism imao nikakvih problema.

Pozdravi hvala

Link to comment
Share on other sites

Probaću sutra. Za dans mi je dosta i WD-a i muzike na ovaj način. Ploče trake i CD-i su zakon a para nema nigde pa moraš da slušaš i ove formate.

Pozdrav i hvala. 

PS. Ako nešto nađeš, jer je tematika sigurno velika slobodno pošalji na meil preko sajta ili pusti ovako. Možda će još nekome trebati, što mu od srca NE ŽELIM. Još jednom hvala.

Pozdrav svima koji mi pomažu.

 

Link to comment
Share on other sites

4 minuta ranije, Vlajo said:

Za muziku se ne brini. Ima još radnji ...

Možda za Vas mlađe koji će ratovati sa novim tehnologijama. Meni su dobre i ove starudije koje slušam dugi niz godina. 

Doduše bilo bi lepo kada bi bio neki bolji TV ali šta je tu je. Biće možda

Link to comment
Share on other sites

38 minuta ranije, miso said:

Mislim da me prešao  360 sekjuriti center jer su izgleda ovi fajlovi za njega virusi.

Postoji velika mogucnost da je on zeznuo stvar.

Shto ne instalirash Kaspersky Internet Security i batalish taj 360.Komshiji mi zviznuo "stabilni" Nvidia driver za grafu i "batalila" se slika.

A za diskove sam se zezao - nemoj se ljutish.

Budi spreman na to da su fajlovi u flacu i mp3 najverovatnije na zalost zanavjek vrisnuli.

Pozdrav od BRATA Digitala.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...