Jump to content


Panta

Novi članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Panta

  1. Nece se muciti na desetom spratu. Moraces malo da je dovedes u red za zivot u stanu i malo da prilagodis stan za novog clana porodice, ali nije to nista strašno. Mi imamo dve macke i ne zale se.
  2. Panta

    Šta se gleda?

    Gold Jos jedan u nizu filmova zasnovanih na istinitim dogadjajima kojem poseban pecat daje vrhunska gluma Metjua Mekonahija.
  3. Kupi neke konvertibilne kutije, neke koje ces moci da prodas relativno brzo uz sto manje finansijske gubitke u sledecoj transakciji. Slusaj to sto kupis sve dok ne pronadjes zvuk koji ti se svidja. Niko ne moze odabrati kutije umesto tebe. Ovde mozes da dobijes dobru preporuku, ali izbor je samo tvoj. Da sam na tvom mestu gledao bih neke dvosistemce, sto novije i sto bolje ocuvane.
  4. @aco jednim od ta dva nacina svakako. Preferiram slusanje kod prijatelja
  5. @Kmecalo ja bih kupio kutije do 200 jura bez obzira kako se slazu sa tim pojacalom koje imas, kutije ciji mi se zvuk svidja. Tek onda bih krenuo da razmisljam o pojacalu i sinergiji. Zaboravi da imas pojacalo, bar bih ja.
  6. JBL LX500 se pojavljuju u dve varijante. Oznaka je ista, ali se vizuelno razlikuju, a razlikuju se i po impendansi. Po deklaraciji, to su kutije koje rade na 8 oma, ali jedna od varijanti je zapravo na 4 oma i imas bar dva takva para na KP pa obrati paznju.
  7. Panta

    Šta se gleda?

    Lion http://www.imdb.com/title/tt3741834/?ref_=nv_sr_1
  8. Ja kad bi imo 2500 na kamari uzo bi jos jednu zenu samo da mi peva.
  9. Tacno sam znao. Nisam ja imao problem, ali imali su ga drugi i mislim da nesto i nisu uspesno resili isti. Probaj da izguglas, dosta se pisalo na tu temu - identican problem.
  10. Da nemas mozda WD TV Media Player u sistemu ili nesto drugo od WD-a?
×
×
  • Create New...