Jump to content

Grupna nabavka Novkabel-a NAUK 900

palamudin

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply
Posted

Jos jedna stvar, posto mi je ovo prva organizacija kupovine, u vashe cene nisu uracunate 500din za secenje i 980 za transport do mene... to vam necju ni ubrajati niti bilo sta drugo, ko se seti da uplati na moj racun 100din setio se ko nije, nije ni bitno ;) sledecji GB cje biti manje bolan po mene :oops:

Posted

realno da... ALI ima par ljudi koji su se prijavili davno pre tebe na PM... moram prvo da vidim sa njima da li su josh uvek zainteresovani pa tek onda da objavim vishak...

Uzdravlje....

Posted

poslato city expresom.. vratilo se ... navodno te nisu nashli... poslato AKS-om jebesh mu mater ... ako te ni oni ne nadju.. vratim ti pare jer ocigledno tebi kabl nije sudjen... :wink: zaista mi je zhao ali sem da ti donesem na kucjnu adresu kabl vishe ne mogu da uradim...

Malo strpljenja... niko nije preveslan pa necjesh ni ti biti... zato batali :thumbsup2 smajlije ...

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Jedna vrlo pohvalna informacija.Novkabel NAUK 900 je na 6.Medjunarodnom Sajmu Elektronike i Informatike 1997.Godine u Novom Sadu nagradjen Zlatnom medaljom za kvalitet.

Posted

Da li NAUK 900 može da se kupi, onako, u nekoj radnji ili da se doÄ‘e u Novi Sad i kupi u neÄemu Å¡to se zove fabriÄka prodavnica ... ?

Posted
Da li NAUK 900 može da se kupi, onako, u nekoj radnji ili da se doÄ‘e u Novi Sad i kupi u neÄemu Å¡to se zove fabriÄka prodavnica ... ?
  • 6 months later...
Posted
tu firmu sam kontaktirao i oni se bave projektovanjem ,, nemaju veze sa prodajom kablova , e sada da li je u pitanju neka druga firma ili ..

ako moze odgovor.

pozdrav

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...