Jump to content


gusztav

Članovi
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gusztav's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cestitke Koko , dobrodosao u klub ljubitelja " velikih membrana " ! ( valjda cemo dobiti poziv , da ih poslusamo ) Uzivaj!
  2. Dakle 2250B moram probati, a šta će ostati, ko zna. Možda nešto treće... Ono što obavezno mora da se proba je 1152 ( ima ga drugar , može da se posluša ), tek to je nešto izuzetno u duhu starih velikana !
  3. gusztav

    Sansui

    Å to se cene tiÄe to je uvek subjektivno i jako diskutabilno , AU-X1 u Turskoj je prodat za 770 eur , a Å¡to se zvuka tiÄe , po nÅ¡em sluÅ¡nom testu je za kateguriju iznad 901-ice .
  4. gusztav

    Sansui

    Samo veliko pitaje kolika bi bila cena novih uređaja sastavljenih u japanu od kvalitetnih delova . To bi verovatno opet bio samo predmet aših maštanja !
  5. gusztav

    Sansui

    uote="ZoranBG"]Video sam jedan G901 na prodaju za 780 EUR. Po meni preterano.
  6. gusztav

    Sansui

    PoÅ¡tovana Gospodo , vlasnici Sansui pojaÄala ! Imam jedno pitanje , bolje reÄeno treba mi savet . Napokon mi se ispunila želja : kupio sam od poznanika AU-X1 u tehniÄko apsultno ispravnom stanju ( sa dosta ogrebotina sa strane ) , i nakon Äišćenja sad sledi ubacivanje u sistem . U dilemi sam koji interkonekt da koristim za povezivanje sa cd plejerima ( Sony cdp991 i rotel ). Do sada sam koristio qed ref. au i audioquest koji su odgovarali Onkyo integri 8850 , a poÅ¡to živim u provinciji nemam mogućnosti da uzmem kablove na probu , i zato se obraćam Vama . PriÄe žica je žica već sam davno prevazilazio ... Unapred hvala i pozdrav svima
  7. Ovde kod nas u severnim krajevima Marantz je dosta cenjen i tražen . Pre koji dan su mi nudili 2238 u tzv fabriÄkom stanju za 250 eur i dok sam stigao da pogledam , već trojica yainteresovanih , i jedan već dao kaparu . Moram priznati , stvarno lep primerak direktno iz NemaÄke ,ali po meni preskup. Za velikog kolekcionara Marantza : posedujem recevier mr250 koji će na pritisak žene u skorijoj budućnosti ići na oglase . Ako Vas interesuje imate prednost! Pozdrav
×
×
  • Create New...