Jump to content


HMrules

Članovi
 • Posts

  995
 • Joined

 • Last visited

About HMrules

 • Birthday 04/22/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Somewhere in time
 • Interests
  Vinyl collector

Recent Profile Visitors

3,606 profile views

HMrules's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Conversation Starter
 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

 1. Ali na tom albumu nema Kalimba de luna, takođe nema ni Happy song. https://www.discogs.com/master/11825-Boney-M-10000-Lightyears Jedino ima na ovom Francuskom izdanju ima Kalimba de luna. https://www.discogs.com/release/1091199-Boney-M-Kalimba-De-Luna
 2. Meni ipak treba Boney M. Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
 3. Prema Discogsu, Kalimba de luna je samo izašla u Francuskoj na LP albumu kao dodatna pesma, generalno obe pesme su na maxi singlovima ili nekoj LP kompilaciji.
 4. Da li možda neko od članova foruma prodaje maxi singlove od Boney M.-Kalimba de luna i Happy song ili znate gde na internetu može da se kupi? Inače za malo mi je izmakla LP kompilacija na KupujemProdajem sa pomenutim pesmama.
 5. Znači koliko sam vas razumeo najbolje je kupiti novu lambda sondu, što je i logično. Gde je najpovoljnije i najjeftinije naručiti?
 6. Dobar vest Jedan moj dobar prijatelj je uspeo da sredi ručicu, mnogo je bolje nego što je bilo ali je ostalo vrlo vrlo malo lufta, zapravo ceo problem je bio u donjem šrafu koji drži donji šiljak i celu konstrukciju same ručke, najbolje bi bilo kada bih mogao da nađem isti ovakav nov šraf i da ga zamenim, prijatelj mi je rekao da je šraf sa krupnim i sitnim navojem, pola-pola, sad ne znam gde bih mogao da nabavim odgovarajući šraf za ručicu, u pitanju je M5 šraf, naravno postoji i mogućnost da se kupi u gvožđari neki M5 šraf sa sitnim navojem pa da se na njega nareže do pola krupan navoj.
 7. Verovatno je tako najbolje. Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
 8. 2002 godište, zvanično 200 i nešto hiljada, nezvanično verovatno duplo više jer i sami znamo da svi preprodavci vraćaju kilometražu. Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
 9. To bi mi drugar zamenio tako da ruke ne bih plaćao u tom slučaju, što se tiče same sonde ima tipska zajedno sa kablićem i ima univerzalna koja je jeftinija ali mora da se leme žice od kablića a kablić bih skinuo sa stare sonde međutim ne znam da li je kablić ok na staroj sondi. Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
 10. Ne, samo benzin. Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
 11. Iskreno ne znam, uglavnom dnevno prelazim do 45 km, vikendom slabije vozim, rezervoar napunim do kraja i posle nekih 10 dana mi ostane 1/4 goriva u rezervoaru, to je neki prosek, navodno Corsa C 1.2 16V bi trebalo da troši oko 6L benzina na 100 km. Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
 12. Znam da je ovo Hi Fi forum ali nadam se da neće smetati ova tema. Već neko vreme mi se pali na check engine tablica na instrument tabli Opel Corse C, bio sam na dijagnostici i rekli su mi da je u pitanju lambda sonda koja se nalazi do katalizatora, naravno ja ne primećujem kada se upali check engine lampica da to nešto utiče na rad auta pošto on ide normalno, check engine grešku resetujem tako što skinem klemu sa akumulatora nekih 10-15 minuta i kada vratim klemu i upalim auto nema check engine lampice. Ono što sam primetio je da se check engine lampica pali obično kada je vlažno vreme ili kada dugo vozim sporo za nekim ko je ispred mene pri manjim obrtajima. Interesuje me da li se isplati kupovati novu lambda sondu pošto je nova oko 7000 din. u Delmaxu ili nabaviti neku polovnu? Pitam zato što smatram da je mnogo dati 7000 din. za tako nešto a imam i prioritetnijih stvari koje bih trebao srediti na kolima.
 13. Aranđelovac. Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
 14. Interesuje me da li ima neki dobar majstor za popravku Pro-Ject gramofona? Znate da sam pisao o problemu sa ručicom koji imam zbog nezgode međutim ne mogu da nađem majstora, osoba koja mi je prodala gramofon više ne radi sa Pro-Jectom dok majstor koji mi je pre nekoliko godina sredio neki drugi problem na gramofonu nema odgovarajući alat za popravku ručice tako da zaista ne znam kome da se obratim.
×
×
 • Create New...