Jump to content

djvaso

Članovi
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

About djvaso

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 02/17/1968

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

3,177 profile views
 1. djvaso

  REAVON

  Овде има више информација: https://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=337548 Иначе, у првом јављању нисам био прецизан. UBR-X200 је као поменути GIEC без могућности уградње тврдог диска док за UBR-X100 не могу да нађем кинески пандан. У сваком случају узимају из кинеске фабрике и стављају налепницу. Рецимо, Reavon UBR-X100 је скоро исти као Cineultra V203:
 2. djvaso

  REAVON

  Ово је у ствари кинески GIEC G5800. Имамо још једног "наследника" под марком Pannde PD-UHD670.
 3. Све је добро што се добро сврши.
 4. Могуће је. Такође Кадијевићево „Свето место“ излази у марту 2021. године у склопу ограниченог издања руског филма „Вий” на бонус Blu-ray диску.
 5. И ово је дошло врло повољно због грешке у тону на дисковима за "Психо"
 6. Пошто повезујете Blu-ray плејер са Андроид уређајем, предлажем да размислите о неком апарату који има могућност пуштања менија дискова у случају њихових дигиталних копија, рецимо нешто од марки Egreat, Zidoo или Zappiti.
 7. Мени је чудан избор Zappiti-a: нема брендирани DAC, балансирани аудио излаз и подршку за Dolby Vision.
 8. Цена је испала веома повољна
 9. djvaso

  Kakav oglas!?

  Надам се да ће Марко да прода ову касету за 100 евра па да купи од мене неке ВХС касете које нема било ко у Србији.
 10. Дошао чип, однео га код другог мајстора који га је залемио и опет ништа, изгледа да је црк'o мотор, шмрц. Ово ме није спречило да набавим Терминатора 2 [Ultra Blu-ray+Blu-ray], надам се да ће на крају цена бити повољна.
 11. Све морам сам. Мајстор је отворио уређај, видео да је на једном чипу "пробило", не може се тачно видети његова ознака због тога, направио фотографију штампане плоче и то је све. Некако сам "набо" шта пише на главном процесору, MEDIATEK ARM MT1959, и онда преко Гугла дошао до једног пољског форума на коме се види плоча од сличног резача LG BH-16NS55 где се може прочитати ознака на чипу D63565. Мала претрага ме је довела до драјвера ROHM BD63565EFV Нашао сам у Ниш продавца и наручио два комада за сваки случај. Сад треба да нађем у овој вукојебини неког ко ће прописно залемит
 12. Не да се сиромаху ситно самљети. Пре извесног времена сам купио преко огласа „нов“ резач BW-16D1HT произведен 2017. године који би требао да буде UHD-Friendly. Због неких разлога сам одлагао промену фирмвера и у суботу је дошао тај дан. Испоставило се да промена није потребна јер је у њему верзија 3.01. Међутим, када смо ставили диск Суспирије ништа се није десило. Пробали смо са DVD и CD и опет ништа. Диск се не окреће. Данас сам га однео код мајстора али сумњам да се нешто може урадити, који сам баксуз.
 13. Kupujem LaserDisc plejer kompatibilan sa PAL/NTSC standardima i po povoljnoj ceni.
 14. На жалост, пријатељев резач ASUS BW-16D1H-U има ревизију фирмвера 1.0 тако да се не може направити UHD-Friendly па засад ништа од пуштања Суспирије
 15. У оквиру са информацијама нема било каквог помена високог динамичког опсега.
×
×
 • Create New...