Jump to content

mrezni plejer za muziku

spark

Recommended Posts

Posted

Zdravo svima htio bih uloziti nesto para u neki malko bolji mrezni plejer(koji bi bio primarni izvor u sistemu) od sadasnjeg jer trenutno sve ide preko popcorhour plejera koji je eto bio privremeno resenje dok ne skupim malo para za nesto ozbiljnije e sad vidim u HI-files-u ishvalise sonatu np30 koja podrzava 24-192 format, mada najcesce flac fajlovi sa mog hdd su u 16.44,1, eto to bi bilo tu negdje do 500eur da bih se mogao razvuc mada neznam ni imali smisla davati vise premda da su zvucnici mx5 koji se krecu oko 600e sad sto mi savjetujete tu do 500 eur sto se moze uzeti od ovih plejera?

Hvala

Posted

Pa i o tome sam razmisljao al nedje procitah na netu sad neznam je li to tacno da i sami dac zavisi od (kvaliteta)izvora koji mu prosledjuje signal tj. popcorna koje mu muzika i nije bas neka jaca strana tako da sam u neku ruku zbog toga odustao od te opcije sto se tice probanja mislim da je to vrlo tesko pogotovo u CG gdje je izbor bas siromasan skoro i da ne postoji osim nekog narucivanja

Posted

Ja sam danas nabavio i drugi Apple Air Port Express. Imam i ROKU Soundbridge.  Za mene to preko externog DACa svira izvanredno. Pa sam Apple AirPort se prepakuje u i preko 1000$ skupe mrežne plejere.( Micromega npr) Bolje uzmi neki takav mrežni a ostatak para utroši u kvalitetan DAC.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...