Jump to content


Onkyo receiver


laki33

Recommended Posts

Kupio sam Onkyo AV receiver polovan, posle 3 dana desilo se da je prestao da radi prijemnik - ir sensor daljinske komande odnosno prijemnik. Imam onkyo dvd player i na njemu daljinski funkcioniše . takodje postoji mogućnost i sa daljinskim od dvd da se upravlja sa receiverom ali ni njega receiver ne reaguje. Znači definitivno je problem u receiveru. Da li je neko imao iskustva sa ovakvim problemom vidim na netu da su neki imali isti problem ali nigde nisam video rešenje osim kod nekog tipa koji je navodno utvrdio da se radi o flat kablu koji povezuje glavnu ploču sa neznam čime.

Drugo pitanje koje me interesuje da li je i kod drugih Onkyo AV Receivera kao kod mene da se ništa nečuje do nekih 20 % volume pa tek onda kreće zvuk što mi je čudno.

Treće pitanje je da li postoji neki proveren serviser za Onkyo odnosno gde se servisiraju Onkyo uredjaji iz firme Player jer moram da rešim ovaj problem sa daljinskim.

Link to comment
Share on other sites

Појачање је логаритамско зато се не чује одмах а зови Плејер и изнеси проблем. Они су главни дистрибутер за Онкио већ 10 годима како се хвале и имају сервис за њих.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...