Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

U subotu berza u fabrici.Nesto slabije propraceno prosli put u medijima i slabiji marketing, malo ljudi je bilo dosta mnje nego u American Corneru gde su uslovi losiji.Nisam bio, ali su mi prijavili. 

Vidimo se, ponesite ploce i dobro raspolozenje. Cheers!

• 1 month later...
Posted

U NS trenutno ima 3 organizatora Berzi ploca, na par par lokacija su.Dosta vise je i novih ploca u ukupnoj masi. Takodje i sve radnje po gradu su ozbiljno povecale kolicine ploca .To su lepe strane vinil hajpa, povecan izbor. Pazario sam danas 3 nove ploce,tesko da bi bile bitno jeftinije da su porucene od negde sa neta. Ipak volim kad mi nesto bude odmah dostupno, kad ploca nadje tebe, a ne samo ti nju. Iskoci mi jedan Arild Andersen kojeg sam nedavno slusao uzivo...utisak dana. Ziva rec, zivi ljudi. Tesko vreme, tezak dan , teske teme, pretvore se u nesto lepo. Ko nema hobi u ovim teskim vremenima ima samo jednu opciju ...da poludi. Cuvajte ga.

• 3 weeks later...
Posted

Neverovatna guzva danas na berzi,ko u Gsp. Guzva samo govori sta je dobar marketing...u odnosu na sve organizacije berzi ubedljivo najozbiljniji pristup doduse bila je i berza stripova.Meni cak preterana guzva, pregledas ploce i kod jednog prodavca u isto vreme na 3 gajbe listaju 3 kupca znacu stis'o si se s nekom devojcicim u 30cm.Kupio dve ploce i popricao se sa par ljudi i zbrisao...nisam pregledao ni 20% izlozenog isteklo mi vreme.Pogresna procena od ranije da kad sam dovoljno brz sve mogu obaviti u sat vremena.Interesantan je jako sastav ljudi,vise od pola potpuno novih.Za pohvalu je da je bar 30%zena. ? Zatim preko 50% su mladi ljudi do 30-35g. Prodaja je bila jako velika kako mi prijavljuju prodavci, samo jedan prodavac mi je pokazao kutiju novih skupih izdanja ostavljenu sa strane(30-40kom moja slobodna procena) koju je kupio jedan covek...otpala mi vilica. ...i ove devojcice sve nesto nose u rukama. Zlatno doba.

Sto se cena tice jako sareno,od 200-300 din pa do 12000 za novo box izdanje Kind of Blue,verovatno je bilo i skupljih.Bilo je svega, bas jako velik izbor...od skupih Mofi,Blue Note do krs domacica.Primetio sam puno skupe domace muzike i jako mnogo novih ploca.

Ja sam u plen uzeo 2 nova izdanja ovog puta.Blue note masteri Kevin Gray-a sa originalnih master traka po 25eur sto smatram za Ok cenu.Toliko bi me i sa Juno izasle(verovatno i vise),a cekao bih.

20220115_165703.jpg