Jump to content


Technics sl pg490


seizmos

Recommended Posts

Samo vi zezajte, jashta, nista ne fali  :listen

 

Elem, radi bolje u svakom slucaju, ali desi se da zezne na 10ak puta mozda jednom da nece da zadrzi vrata otvorena vec odmah zatvori. Nije strasno, ali kazem, desi se. Mislim da nije ogroman posao da promenim pomenute prekidace....vuce me nesto da to odradim, pa i mural preko celog zida nek ide  B)

 

Inace, sad sam ga testirao, kao sto rece ston gore, cita i natraske izvrnutu automobilsku gumu  :lol: , sve radi bez greske, posto imam i sl-ps670a ovaj slabiji mi dodje dobro da pricuvam malo 670ku, iako ce sad doci neki da pisu kako je i ona losa i nije teza od zamisljenih Kg  :1038:

Gledaj druže poÅ¡to vidim da ovo ide i na moj raÄun jer sam i ja izgleda "Oni neki" samo da ti kažem iskreno:jeste i  670-ka je loÅ¡ player.I tu se priÄa zavrÅ¡ava ,barem za mene.

Link to comment
Share on other sites

Imamo u lokalu tri komada SL-PG 580A, sva tri kupljena polovna za smesan novac (oko 2000 din/kom) , rade fenomenalno, po ceo dan,

u duvanskom dimu, citaju sve i brzo, ergonomija izvanredna, klasicna Technics estetika (opet izvanredna), najtoplija preporuka.

Ionako svi dobri CD plejeri sviraju isto ili vrlo slicno, tako da se sve svodi na kvalitet i cenu.

Link to comment
Share on other sites

aco od mene za rodjendan imaš jedan Technics SL-PS 670A cd plejer samo da znaš..... :wave2

Polako Safete, skoro svaki dan neko ima rodjendan, pa ako vec formiramo red da i ja stanem u njega, moj rodjendan je u Maju al da se na vreme najavim :P

A ako ostanes bez tih cd playera na zalihama, vrlo rado cu primite neke kvalitetne zvucnike ili nesto drugo od hifi komponenti :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 weeks later...

To Å¡to izgleda da je prazan nemora da znaÄi da je loÅ¡, ja to gledam iz drugog ugla pa kažem ovde ima puno mesta za modifikaciju. Stane tu i dodatni trafo , bolji kondenzatori , strujni filter , iec utiÄnica , po koja led dioda ( zelena il plava  pitanje je sad ). Sa malo ulaganja ode par klasa viÅ¡e i parira mnogo skupljim plejerima. A ako neÅ¡to i zezneÅ¡ ne sekiraÅ¡ se mnogo poÅ¡to se naÄ‘e za 10 - 15 evra.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...