Jump to content


stex

Članovi
  • Posts

    1,453
  • Joined

  • Last visited

About stex

  • Birthday 01/01/1970

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Paraćin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ako je ovo onaj MBL koji "Äudno" radi, tj, Å¡iri se zvuk svida okolo, a vibrira/Å¡iri se ceo, sluÅ¡ao sam ga davno. Neka muzika zvuÄi fantastiÄno, bolji zvuk nisam do sad Äuo. Ali, neka zvuÄi užasno loÅ¡e. ZakljuÄak? HebeÅ¡ zvuÄnik koji bir Å¡ta će da svira.
  2. Ajd da dignem temu iz mrtvih. Jel ima neko Å¡emu? Drugar je sentimentalno vezan za ovaj krÅ¡, koji sve radi, samo je izlaz neverovatno tih. Mora amp da se odvrne do kraja da bi se jedva Äula stanica. Onio Å¡to sam na brzaka video je iscurele baterija za memoriju i oko nje pocrnela ploÄa. Neka ideja? Ne rastura mi se ovo, imam utisak da će sve žice da popucaju, a onda jao meni .
  3. stex

    Technics sl pg490

    Izvucite signal direktno sa MASH Äipa preko nekih solidnih kondova pa posluÅ¡ajte kako svira. Meni su uz TEAC to omiljeni jeftini CD plejeri. Malci sve živo Äitaju! BTW, ni jedan CD plejer ne vredi viÅ¡e od 50e.
  4. Sviđa mi se zvuk strijih Denon CD plejera sa BB konvertorima. Ako hoćeš solidno, a jeftino, pogledaj TEAC modele. Ako pak hoćeš jeftino a da za male pare može još bolje da svira, onda Technics SLPG 590, kome izvedeš zvuk direkt sa procesora , D/A konvertora.
  5. Sinoć sam dumao, dumao i probao. RADI! Stvar je u tome da se koriste oni 6ch ulazi, i da Y raÄvom dovedeÅ¡ isti signal na 2 odvojena pojaÄala. Bas vezan na glavne zvuÄniÄke terminala, a visoki na one prÄvoljke za zadnje/prednje, centralne... Naravno u meniju je potrebno ukljuÄiti povezane zvuÄnike i to je to. Kod tiÅ¡eg sluÅ¡anja nisam primetio neku razliku, a kad se odvrne je ima. E sad, dal sam to utripovao ili ne... U svakom sluÄaju zahebancija, gde posle ne možeÅ¡ da sluÅ¡aÅ¡ radio, dek ili cd preko krÅ¡tenih ulaza. Vratio sam na staro.
  6. Mislim da to ne može 45, Äitao sam uputstvo i niÅ¡ta ne piÅ¡e.
  7. ÄŒuo sam ii ja da može da radi BI-AMP, al ne znam kako. Jedino sam u meniju iskljuÄio sve kutije osim prednjih i stavio da su velike, da ne reže donju frekvenciju.
  8. @dude Imam princip, da ne dajem više od 100e po audio komponenti. Hvala za preporuku.
  9. Vidim da kod nas ima Behringer UCA202. Cena je ok, a ima li ko kakvih iskustava sa njim? Moji audio fajlovi su svi CD kvaliteta, a risiver radi samo ko stereo amp. NiÅ¡ta 43.1 zvuÄnici.
  10. Da imam, ne bi bilo problema i ne bih tražio USB kutiÄe
  11. Jel fotkate nešto ili samo razglabate o tehnikalijama?
  12. Ajd na brzinu... Odavno nisam pratio tržiÅ¡te kod nas. Å ta kupiti, za jeftine pare, a da pristojno zvuÄi? Hoću svoj laptop da povežem na otiÄki ulaz Panasonic XR-45 risivera. Ta kutijica bi se kaÄila na USB laptopa. Preporuke?
  13. @goxy62 Kad bi koristio znakove inerpunkcije kako treba, mnogo lakše bi se shvatilo šta hoćeš da kažeš. Klince HIFI ne zanima, ostali smo mi "matori".
  14. Imate odliÄnog majstora za zvuÄnike u Paraćinu. Ne nalazi se sve najbolje u BG-u.
  15. Meni je dosta 30/60/120w u 8/4/2 Ohm, THD manji od 1%, IM na drugu decimalu, preslušavanje između kanala od min 60db, odnos S/N min 100db.
×
×
  • Create New...