Jump to content


Pioneer A-10-K pojacalo


srdjanprpa

Recommended Posts

Pozdrav svima, zanima me da li ima neko iskustva sa ovim pojacalom i da li mozete da mi preporucite neko pojacalu u rangu ovog?

 

Posto se bas ne razumem u ovaj deo opreme a volim da uzivam u dobrom zvuku, potrebno mi je pojacalo sa kojim bih kansije mogao da napravim 5.1 sistem. Za sada sam uzeo samo prednja dva zvucnika Pioneer S-31B-LR-K za koja kad sam narucivao pitao lepo da li mogu da se prikljuce na TV Samsung 32F5000 seriju i naravno prodavac odgovara da da da kako da ne, ja reko super, kad su mi stigli imao sam sta da vidim :) , posto nema ni jedno drugo resenje da ih prikljucim sa TV-om, uzeo bih pojacalo, ali da se nebih opet opeko pa uzeo neko pojacalo na koje kasnije nebih mogao da nakacim ostale zvucnike bolje da pitam ovde da vidim sta ostali imaju da mi kazu :)

Link to comment
Share on other sites

 Novo -Yamahu rxv 375 ili Marantz 1504  u najnizoj  klasi to ti je najbolji izbor pozovi sve distributere imas lepih popusta. Ako kupujes polovno najbitnije da ima originalni daljinski i da vidis sta ti je od prikljucaka potrebno - gore pomenuti Soni nema HDMI.

Link to comment
Share on other sites

Ta Yamaha nije niÅ¡ta posebno. Taj Pioneer za koji pitas je novi model, sluÅ¡ao sam 322 koji je entry lever te serije, svi sa većim brojkama su bolji, a tek od 8xx baÅ¡ dobri. Svakako mislim da je Pioneer za koji pitaÅ¡ slab za te zvuÄnike, koji su veoma slabe osetljivosti (83db) i rade na 6 oma, a imaju 120w ako sam dobro video, a reciever je 50w 8 oma. Moja preporuka je da skupiÅ¡ joÅ¡ par hiljada pa kupiÅ¡ ovo:

http://bgbstudio.com/proizvod/ht-r558

SluÅ¡ao sam ga sa Kef zvuÄnicima i to je veoma solidno sviralo. Za taj novac rekao bih sasvim ok. Možda ima i jeftinije negde pogledaj, ipak, ovde možeÅ¡ na 10 rata bez kamate.

Link to comment
Share on other sites

Evo prešao sam i na drugi komp i isto neće, samo vrati dva posta unazad. Probao i sa oba telefona. Hajd' nek proba još neko, možda tebi otvara jer si ti stavio. Ako sam dobro video, prvo je bio neki drugi link, pa onda se promenilo u ovaj player.

Link to comment
Share on other sites

@Kaiser, ako obratiÅ¡ pažnju, ja sam citirao Stonov link, a oni sad nisu isti sad. ZnaÄi menjao ga. I to dva puta, jer je prvi koji je postavio bio neÅ¡to www.hi-files....., pa zato mene sve vreme na njega baca.

 

@Ston, dobar je taj Onkyo, al' Äovek reÄe da ima 25 soma budžet, i za onaj Å¡to sam mu ja stavio link mora da se pruži joÅ¡ malo, a za ovaj tvoj ohoho.

Link to comment
Share on other sites

Au gde odoste, ajde da se vratimo na audio opremu :)

 

Nije da navaljujem na Pionner, ali specifikacija Onkyo HT-R558 je ista kao na Pioneer VSX-323-K , ili neko ne radi svoj posao kako treba pa pisu svasta ( http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/405/VSX-323-K/specs.html ) ovaj Pionner-ov isto ima 100w i 6oma, kao i ovaj onkyo, jedino sto sam primetio da je u ceni razlika :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...