Jump to content

zek

Članovi
 • Posts

  3,995
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Everything posted by zek

 1. Znači jedanput ih turiš i više namaš brige ...
 2. Kod Technics-a gledaj samo seriju SU-A 700/800/900, ove serije V sve su agresivne, suve, bez topline. Malo me čudi da ti je Yamaha bila tamna, možda zato što je to bio risiver a ne pojačalo iz klase AX-396/496 ili 397/497.
 3. Tako izgleda, ali to je samo jedan komplet a za stereo ti treba takva dva - predpostavljam...
 4. Čini mi se da je cena za jedan komad a ne za par. Koji je Rotel u pitanju i da li možeš da dodaš neki sub uz Zensore? Možda su Zensor 3 premali za 30m2 (uz dva suba bi rešio problem - predpostavljam).
 5. zek

  Amp za Kef

  .. a može i da ga lako napravi sam (ako je malo vešt sa lemilicom)...
 6. Tu može biti mnogo stvari koje bi trebalo proveriti. Prvo i najbitnije je šta je izvor zvuka i koliko su kvalitetni snimci koje slušaš. Drugo bi trebalo proveriti elektrolitske kondenzatore u skretnicama zvučnika i po mogućstvu ih zamenuti za odgovarajuće blok kondenzatore, možda i poboljšati ožičenje u kutijama. Treće je bitno i podešavanje samog AVRisivera za dobar stereo zvuk. Tek nakon svega ovoga treba razmišljati o novom stereo pojačalu.
 7. Zato što si nagovestio promenu prostora u znatno veći, tako da je bolje da skupljaš više $$$ za nove zvučnike koji će biti prikladni novom okruženju.
 8. Jel' to za novu sobu od 50-60m2 ??? Ako je za postojeću, ništa ne diraj dok se ne preseliš u novi prostor.
 9. logaritamsko pojačanje u odnosu na linearno pojačanje
×
×
 • Create New...