Jump to content


mamlac

Novi članovi
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About mamlac

  • Birthday 08/22/1960

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Subotica
  • Interests
    Muzika 1960-1990, vintage Hi-Fi, sport-biciklizam

Contact Methods

  • Skype
    mammothdj

Recent Profile Visitors

821 profile views

mamlac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Svima se zahvaljujem, ali pošto je tema otišla u pogrešnom pravcu, sa moje strane ovu diskusiju završavam.
  2. Patason, a zašto bih ostao bez uredjaja? Imaš takvo iskustvo? Teške reči!! Ja sam na forumu da bih rešio problem, a ne da se prepucavam. Za takvo nešto nemam, niti ću imati vremena.
  3. Da, dugme ima mehanički problem. U slučaju da biram PHONO sekciju, dugme ostaje unutra, i veoma teško mogu da promenim sekciju npr.na Tuner ili Tape. Osim toga i kanali nestaju.
  4. Pozdrav svim ljubiteljima audio uređaja. Imam komplet HITACHI HMA i HCA 8500 MK II, a od nedavno dugme za PHONO sekciju na pretpojačalu ne radi kako treba. Molim za preporuku dobrog, iskusnog servisera. Hvala.
  5. mamlac

    DENON DCD-1000

    Hvala za savet. Serviser je već pogledao CD, i zato pouzdano znam da je reč o optici. Da sam iz Beogarada, verovatno ne bi bo problem naći pravog majstora-servisera, međutim ja sam iz Subotice, pa samim tim i mogućnosti su mi manji. Iz tog razloga sam i napisao šta je problem. Slažem se sa tobom, da je ovaj model dosta star, i da su mnogi modeli koji koriste Sony optiku KSS 121 A ili KSS 123 A bolji od ovog, ali još uvek nemam pravu, tačnu informaciju koji modeli (Denon, Nec....) koriste ovu optiku, pa da tražim takav polovan uređaj. Da, iz nekih razloga emocije su velike, zato mi je bitno da popravim baš ovaj Denon. Neću da se pravdam, ali što se HiHi-a tiče nisam početnik, smatram da imam skoro HiEnd liniju, ali tp nije razlog da ovom malom uređaju ne dam drugu priliku...... Unapred haval za pravi savet i pomoć.
  6. mamlac

    DENON DCD-1000

    Želim da popravim Denon cd DCD-1000. U pitanju je optika. Znam da je uređaj veoma star, znam da su laseri za ovaj proizvod skupi, ali sam emotivno vezan za ovaj plejer. Da li neko može da popravi ovaj uređaj?
  7. Prijatelji, Ko od Vas ima iskustvo (pozitivno ili negativno) sa Technics SU-C i SE-A 1000 ?
  8. I na kraju i da zavrÅ¡im ovu temu: kolega iz Beograda mi je izaÅ¡ao u susret, popravio i osvežio risiver kao i kasetaÅ¡. Kolega ElektroniÄar izuzetno korektan!
  9. Kolege, biće mi veliko zadovoljstvo ako ćete mi reći takvog majstora, koji nije izvikan, koji osim saveta Å¡ta bi trebalo popraviti i zna da popravi , a i ima - ili zna da nabavi delove za ovu, za mene veoma Äudesnu maÅ¡inu.
  10. Kolege, biće mi veliko zadovoljstvo ako ćete mi reći takvog majstora, koji nije izvikan, koji osim saveta Å¡ta bi trebalo popraviti i zna da popravi , a i ima - ili zna da nabavi delove za ovu, za mene veoma Äudesnu maÅ¡inu.
  11. Pozdrav iz Subotice, Nedavno sam postao Älan HiFi foruma, i tražim odgovor za moje probleme : imam Marantz 2235 B iz 1974, a problemi se javljaju prilikom menjanja stanica. U Subotici nemam nekog kvalitetnog majstora, koji su bili, otiÅ¡li su preko grane, a ovi novi nisu baÅ¡ viÄni za ove lepe maÅ¡ine. Osim ovog , za mene prelepog risivera imam i SD 3030 kasetaÅ¡, koji od dugog stajanja neÅ¡to ne radi. Bio bih zahvalan, ako bi mi neko preporuÄio dobrog majstora u Beogradu, Novom Sadu..... Hvala.
  12. Na ovom forumu sam mogao proÄitati raznih korisnih miÅ¡ljenja, koji su mi uvek mnogo znaÄili. Od 1977 do 1996 aktivno sam se bavio diskografijom, tj. bio sam urednik muziÄkih emisija u radio stanici, aktivno uÄestvovao u organizaciji festivala Omladina u Subotici, radio kao DJ u poznatim diskotekama....ali je vreme proÅ¡lo, sada muziku sluÅ¡am za svoju duÅ¡u, uÄim sina Å¡ta je dobro a Å¡ta nije, koji su proizvoÄ‘aÄi HIFI-a stvarno dobri, a koji su Äista komercijala. Zovem se Ladislav Mamužić, živim u Subotici, imam svoju privatnu firmu, a korisnicko ime biće skracenica imena, mamlac. Eto, toliko za poÄetak.
×
×
  • Create New...