Jump to content


draganest

Novi članovi
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

381 profile views

draganest's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Poštovani, vidim da imate Milanov broj, ja sam ga izgubio, te vas molim ako Vam nije teško da mi pošaljete na 063636319 ili ovde u porukama.

    Unapred zahvalan, Dragan.

  2. Drugari, stigao je i KORATO i ja. Povezao sam sa mojim zvucnicima , kablovima koje sam imao i dobio ceo orkestar ispred mene. Mogu da zamislim kakoto zvuci sa nekim ozbiljnim kablovima i ozbiljnim izvorom. Javljam se kad izmenjam sve, i naravno ako bude nekog poboljsanja. Molim poznavaoce da me upute na neke kvalitetna, a ne mnogo skupe zvucnicke kablove i na neki CD, koji je bolji od mog Philipsa, sto verujem nece biti tesko. Pozdrav, svima.
  3. Drugari, posle dužeg traženja naÅ¡ao sam KORATO ONE i TWO, i reÅ¡io da ih kupim. Na žalost joÅ¡ uvek nisam u Srbiji, ali bi trebalo da me Äekaju kada se vratim. Da li bi neko mogao da mi kaže koja je okvirna cena ovog kompleta, Äisto da vidim da se nisam zaleteo. U svakom sluÄaju sam obećao da ću da kupim sprave, pa Å¡ta je tu je. Jedini problem je Å¡to ne mogu da naÄ‘em nikakve karakteristike pomenutih ureÄ‘aja, pa ako neko ima neke informacije, voleo bih da ih podeli sa mnom. Hvala.
  4. Nešto ovako? NAIM 42.5 AND NAP 110 PRE/POWER MINT BOXED.....
  5. Hvala na odgovoru, molim te samo mi daj neka imena, šta da tražim, koji NAIM, kako se to zove, šta je combo?
  6. Ovi cigani ovde upravo to i rade, ali za komparaciju, TV koji kod nas košta 100e ovde košta 350e, pa ti vidi. Mada nikad se nezna, moraću da pogledam malo.
  7. TeÅ¡ko da ovde ima neÄeg dobrog. Zapadna Afrika, Obala SlonovaÄe.
  8. Nije nikakva žurba,i onako trenutno nisam u Srbiji, Äisto razmiÅ¡ljam Å¡ta bi bilo dobro za ove zvuÄnike, i ako ih neko ima , Å¡ta koristi za pokretanje istih. Probaću ih prvom prilikom sa Koratom, to mogu da organizujem, pa se javljam sa utiscima. Hvala puno na konverzaciji i savetima. Potražiću ovaj Korato iz posta, Äisto da vidim kako se kreću cene i koje su recenzije. JoÅ¡ uvek sam nov, pa me drži vatra, ali kao Å¡to sam proÄitao na nekom forumu, na kraju presuÄ‘uje subjektivni osećaj. Hvala joÅ¡ jednom
  9. Ne, nažalost samo moj NAD, ništa drugo.
  10. Bas je iznenadjujuće jak, za tako male zvuÄnike, svi elementi su prisutni i kristalno Äisti. Opet kažem, ja sam laik, nisam mogao da vidim neku bitniju razliku izmedju mojih zvuÄnika i Spendora, ali , ko Å¡to rekoh, kažu da može bolje, pa Å¡to da ne probam da izvuÄem maksimum.
  11. A šta mislite o Pioneer a 400, mislim da mogu da nađem povoljno.
  12. Puni i te kako, a Diana Krall možeÅ¡ da ÄujeÅ¡ zveckanje minÄ‘uÅ¡a dok peva . Izvor je stari Philips 618, koji joÅ¡ Å¡ljaka. A kad smo kod Korata, misliÅ¡ na lampaÅ¡a ili Å¡ta, poÅ¡to je ovaj koji sam sluÅ¡ao bio lampaÅ¡ sa pretpojaÄalom. Kablovi su mi Oehlbach 2x2,5mm, a interconnect Music Boy.
  13. Hvala na brzom odgovoru. Budzet je do 1500e, mislim, video sam na oglasima da se lampaÅ¡i tako kreću, te rekoh to je to. SluÅ¡ao sam Spendor ls3/5 na Koratu, pa rekoh ,to su sliÄni zvuÄnici, gabarit, drajveri, sistem, pa je možda to pravo reÅ¡enje i za mene. Koji tranzistorac bi odgovarao? Soba je 25 m2, zvuÄnici su instalirani po preporuci proizvoÄ‘aÄa, jedino je visina stalaka malo veća, ali to je u procesu ispravke.
  14. PoÅ¡tovanje svim Älanovima foruma. Ja sam relativno novi Älan kluba zaljubljenika u dobar zvuk. Do nedavno mi nije bilo važno, na Äemu sluÅ¡am muziku, bilo je bitno samo da se Äuje, te sam dugi niz godina muziku sluÅ¡ao na naÅ¡em ureÄ‘aju HSR 160, ali sam onda sluÄajno naiÅ¡ao na gore pomenute zvuÄnike, upario ih sa NAD T750 i dobio sobu punu novog doživljaja. S obzirom na to da sam laik u ovoj oblasti, molim Vas da mi kažete koje bi pojaÄalo najbolje iÅ¡lo sa KEF Reference 101, da li su to lampaÅ¡i i koji ili da tražim neko tranzistorsko pojaÄalo koje bi odgovaralo ovim zvuÄnicima. Ne kažem da nisam zadovoljan ovom kombinacijom, ali poznavaoci kažu da bi to moglo mnogo bolje, ali bez saveta kako. Molim za pomoć. Naslov editovao Infidel
×
×
  • Create New...