Jump to content


Kapetan Nemo

Članovi
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kapetan Nemo

  1. Oglas koji ste naveli na njega sam mislio, ako vam to ne odgovora probajte da prebadate uredjaje po potrebi 🤓 o studio monitorima sam samo slušao dobre stvari ali ga nisam poslušao... Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
  2. Taj risiver sam upario sa Wharfedale E50 zvučnicima, i rade kao spoj iz raja. Puno analognog zvuka i topline i muzike. Naprosto oličenje hifi magije. Što se tiče ulaza phono 1 i phono 2, oba su mm ulazi sa tim phono 1 ima dodatan potenciometar gde je moguće promeniti osetljivost ulaza. Ista je situacija sa Tape 1 i Tape 2, koristim cd player na tape bez problema. Što se tiče korištenja petopolca i činča na jednom ulazu to ne radi posao čak i kad su uredjaji isključeni signal je kog dolazi zvuk drastično je umuljan i smanjen za 80 posto. Dakle jedan input jedan uredjaj bez obzira da li je 5polac ili činč. Kao dobar bajpas u Hanibalu na Novom Beogradu imaju prelaz sa petoplnog na činč adapter od Meyware. Vredi ih kupiti. U vašem slučaju možda da kupite sklopku pa da više uredjaja nakačite na sklopku i onda sklopku u risiver i rešili ste problem ulaza. Imate je na oglasima. Napominjem 2055 je jako redak kod nas kao i 2075, tako da ih vredi imati kao kolekcionarska strast meni je to radna mašina i srce sistema koji imam kod kuće.
  3. Kao pasionirani mladi ljubitelj Tandberga podržavam ovu temu , ponosni sam vlasnik Tandberg TR 2055 stereo receiver-a. Magija od prvog slušanja.
  4. Zmaju nemoj se cimaš uspeo sam imao sam grešku u dropboxu pomešao vodu i ulje.
  5. Pa uopste ne kontam imam dropbox i ulogovan sam ali ne prikazuje mi nista... Jel ti teško da ga downloadujes i podigneš na neki link u privatnu poruku?
  6. Poštovanje, Da li je moguće da ponovo uploadujete pdf, pošto poslednji link ne radi. Hvala unapred.
  7. Sve ima u HHV imas i adresu gde je shop taÄno u Berlinu. Srećno.
  8. U Berlinu ima najviÅ¡e shopova koji trguju secondhand ploÄe, i to u Kreuzbergu. Å to se tiÄe novih ploÄa u Berlinu dominira www.hhv.de domaći Å¡op sa ogromnim katalogom i novih polovnih izdanja. Trenutno imaju neki popust pa nek izvoli. Edit infidel: ne citirati ceo prethodni post!
  9. Berza koja je treba da se održi u Route 66 8. Marta u Novom Sadu će biti u Skcns Fabrici. Danas bili ljudi i dogovorili se. Jbg Rout 66 je definitivno zatvoren. Ps. Razmaćićemo zavese da bude dnevnog svetla!
  10. Sad tek vidim kako mi hvališ mesto gde radim:) btw rout 66 se danas navodno zatvara... Gazda bio do nas u Fabrici pozajmio skelu kaže skida sve...
  11. Pomno pratim oglase ali je sad lakše kada znam šta tražim imate li neke preporuke šta je još lepo radilo sa dualom 704 u cenovnom rangu izmedju 50 i 150 evra?
  12. danas je 50 godina pink floyd nemoj da si okrutan
  13. BaÅ¡ sam proÄaÄkao malo po eBay oko 150 $ treba da se izdvoji kaži mi jesi uspeo da nabaviÅ¡ negde viÅ¡ak headclip za zvuÄnicu? To bih nabavio pre nego Å¡to uzmem neku zvuÄnicu da je lepo montiram i onda menjam po volji i nahoÄ‘enju.
  14. E sinoć kad sam presluÅ¡avao bila je i ta zvuÄnica, ali ne sećam se iz priÄe jesu joÅ¡ uvek u opticaju te zvuÄnice? I jel se prave kopije igle?
  15. Trenutno je na njemu at12, ali sam ga slušao sa stanton 881 i ortofon om 10, imaš neki predlog šta da gledam? jer je ova at 12 privremena.
  16. Finalni skor je Dual 704, proveo sam 4 sata sluÅ¡ajući sa razliÄitim zvuÄnicama oba grama i nekako mi je Dual viÅ¡e prijao. I cena je bila ok. Upravo udomljen pegla nove Flojde
  17. Evo berza u BGD u Mikser Hausu sve i svašta najavljuju https://www.facebook.com/events/982035995158938/
  18. Nisam imao iskustva sa posedovanjem linear tracking gramofonima, Äuo sam par kako sviraju i bio impresioniran ali to su bili vrhunski oÄuvani primerci... Nisam niÅ¡ta zapazio na oglasima vredno pažnje.
×
×
  • Create New...