vladat1

Članovi
 • Content Count

  598
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by vladat1

 1. Kоја је вредност пота?
 2. Zek ovo retro je prelepo, a nije ni teško da se napravi.
 3. Ja se uskoro spremam da osvežim skretnice na mojim starim Magrnatima. Pomoć i Pivo podrazumevam
 4. Nešto nije u redu sa slikom. Mnogo je mala. Gledaj da je slikaš što bolje i zakači je preko https://imgbb.com/ Takođe i pitanje. Neko je na forumu spominjao odgovarajuće ožičenje, ne preterano skupo, pa ako može opet da okači linkove. Sumjam na @Gox co.
 5. Hvala Willi Studer, ako možeš da uporediš vreme pisanja posta video bi da je moj post počeo da se piše mnogo pre tvog, zapravo tvoj nije ni postojao. Moj post je sadržao poruke mira i tolerancije, tako da mi uopšte nije jasno zašto je obrisan. Sve su svemu, ovo je privatnoi forum. Budala sam što sam pokušao da pomirim članove.
 6. Slavoljube, stvarno milsim da nema potrebe da se duriš. Svaki nesporazum može da se reši rečima. Takođe nije u redu i da staviš na ignore pola foruma. Svi smo ovde došli da slušamo muziku i razmenjujemo Hi Fi mišljena. Do duše, diskusije sagovornika, po nekad znaju baš da odu u off, ali to ne zanači da svi treba da se spuštamo na njihov nivo. Ovaj forum još uvek ima kvalitetne ljude.
 7. vladat1

  Cene Audio uredjaja

  Kod mene lično je ovo neko nepisano pravilo. Mada ja baš i ne umem da prodajem :), a i ne volim.
 8. vladat1

  Cene Audio uredjaja

  Neki ljudi znaju i to cene. Kod drugih je u glavnom novac u pitanju.
 9. Treba razlikovati nametnutu Američku Tomahavk demokratiju i normalnu ideju demokratije. Kako god okreneš mi završimo u autokratiji Pošto vidim da je ovo mnogo populanrna tema, da iskoristim i pitam gde mogu da kupim kod nas 2 kalope od 40mm. Unapred hvala
 10. malo off, ali mi se čini da se dekalrisao u nekoj od tema. Zato su i ove prozivke. Sve su svemu svako ima pravo da veruje u šta hoće
 11. Ovaj tekst je pun pravopisnih grešaka. Da li neko ove vesti lektoriše ? Jedno je pisanje po forumu a drugo su mediji.
 12. Gde si nabavio ovo dobro platno za zvučnike ?
 13. Istina Od kako smo i mi iz Jagodine sve pozatvarali, i prešli na motanje kablova (FKJ) i nove grane industije Palmanizacija vazduh je stvarno čist, ali ljudska kultura i obraz baš i nisu.
 14. Posle zamene, tek posle par dana se poravila zvučna slika kod mene. Prvo sačakaj par dana.
 15. vladat1

  Koji dac kupiti

  To već nisam znao. Ono što sam letimice pogledao na interetu piše za bluetooth.
 16. vladat1

  Koji dac kupiti

  Znam, ali mi ne treba bluetooth za povezivanje. Išao bih na običan D50, ili ako nađem SMSL m6 model sa daljincem.
 17. vladat1

  Koji dac kupiti

  Nije problem ni cena ni boja. Plašim se samo da će da me icepaju sa carinom, jer roba dolazi iz USA. Možda će da mi traže i da platim + 4.000,00 za špediciju, a onda dolazim do cifre od skoro 200€ za koje može da se kupi bolj uređaj (topping d50)
 18. vladat1

  Koji dac kupiti

  Nema više (Out Of Stock). Videću na Ebay ili Aliiju
 19. vladat1

  Koji dac kupiti

  Ništa, samo ne mogu da se odluičim. M6 je bio skuplji model i sada su mu dodali daljinski. D30 ima nekako starinski izgled i manje funkcija. Jednostavniji je. Zanima me koji je kvalitetniji ? Koji se muzikalnije čuje ?
 20. Da li može ovaj HAMA ? https://www.emmi.rs/kablovi-adapter-audio-35mm-na-63mm-ž-m-hama-122386.11.html?productId=41702
 21. Hvala, sada kada znam šta mi treba pogledaću kod nas