Jump to content


Zoran Dejanović

Novi članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Zoran Dejanović

  • Birthday August 22

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Zoran Dejanović's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Collaborator
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

  1. @giZ_Mo ne mogu da se zakunem, ali mislim da ono JESTE Stabi.
  2. Ako je neko ko prati ovu temu zainteresovan, imam Stabi, stariju verziju od onog sa fotografije. Nema ter mačke koja bi mogla da ga pomeri, ukoliko se govori o domaćim a ne o mačkama iz savane. A pošto mi dugo stoji, lepo bi bilo da neko nastavi da ga voli koliko sam ga ja voleo.
  3. Ne znam da li se obraćam na pravom mestu, ali da probam. Imam profesionalnu opremu za snimanje vokala, pa je potrebno servisiranje mikrofona RODE NTK i dbx procesora. Ima li neko preporuku za pouzdanog servisera u Novom Sadu ili u bližoj okolini?
  4. Nov sam ovde i malko zateÄen ovom raspravom. Iz liÄnog iskustva: NIKAKO prebudživati iole vredan zvuÄnik. Ako je zvuÄnik krÅ¡ kucaj i eksere u njega, to i nema veze jer krÅ¡ je krÅ¡. A da nekome napamet padne da "popravlja" neki Äestit zvuÄnik... Taj ima ili previÅ¡e para ili neki problem u ponaÅ¡anju. A podržavanje postojanja praÅ¡inÄine? Mislim da i Äist auto bolje ide i troÅ¡i manje goriva, pa je tako i sa prostorijom u kojoj se muzika sluÅ¡a. Naravno, muzika se sluÅ¡a u prostoriji u kojoj je zabranjeno puÅ¡enje, jer se katranlina lepi i za same zvuÄnike, kao i za kutije, ali ulazi i u kontakte, te se praÅ¡ina ulepi i od Äestitog sistema napravi krÅ¡inu. Ne pada mi na kraj pameti da mudrujem, ali vidim da spopadoste onog koji pokuÅ¡ava da objasni Å¡tetnost falÅ¡ folije. Ajd, uzdravlju,prepucavajte se, odoh da ne arÄim svoje vreme, vidim da je ovde "previÅ¡e znanja".
  5. Još se ovde na snalazim baš najbolje. Sada sam shvatio da se najnoviji postovi nalaze na kraju, a da najstariji ostaju na prvoj strani, ukoliko se ne radi o podešavanju. I kako da znam da li je neko odgovorio na bilo koje moje pisanje?
  6. Pozdravljam prisutne. Konstatovao sam da sam na ovom forumu registrovan odavno, ali sam oÄito bio i zaboravan i lenj da se angažujem. Dakle, stigoh. Ja sam Zoran Dejanović iz Novog Sada, matoriji verovatno od većine ovdaÅ¡njih Älanova. Odavno sam pasionirani sluÅ¡aÄ muzike na raznim sistemima, ali od analogije nisam odustao. U zvuku sam i tako Å¡to imam svoj studio za snimanje rekama. I u to se neÅ¡to pomalo razumem. Isto tako sam pasionirani ljubitelj fotografije koji je u novu eru zakoraÄio odavnom, analogije se držim manualnim naÄinom rada i upotrebom starih, pravih objektiva. Dakle, vidim da će ovde biti dosta tema na koje ću verovatno imati Å¡ta da kažem. JoÅ¡ jednom pozdravljam sve prisutne starosedeoce.
  7. WiFi kartica nema nikakve veze sa internetom. Ona bežiÄno dobacuje signal u laptop. Dakle: laptop preko WiFi konekcije dobija nekakav signal, pa sada da li je to internet ili fotografija - njemu je svejedno. A u "divljinu" je super nositi lapto, pod uslovom da imaÅ¡ dobru bateriju, jer i u tom kraju sveta možeÅ¡ momentalno da pregledaÅ¡ snimke.
  8. U Zenitu nemaÅ¡ bateriJE nego samo jednu bateriJU, jer svetlomer mora neÄim da se pokrene.
×
×
  • Create New...