Jump to content


Steva85

Donator foruma
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

About Steva85

  • Birthday 09/04/1985

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    : Beograd

Recent Profile Visitors

1,791 profile views

Steva85's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

  1. Dali SUB E-9 F Sub + naponski kabl. https://www.dali-speakers.com/en/products/subwoofers/sub-e-9-f Prvi vlasnik, odlično stanje. Sub se još uvek proizvodi i nov trenutno košta 72.000,00 rsd. Prodaje se pošto sam uzeo novi (bolji) sub. Stanje: 10/10 Lokacija: Beograd (lično preuzimanje) Cena: 200,00 eur (može i na rate)
  2. Prodato. Može lock.
  3. Nova cena 300 eur. Receiver radi perfektno. Razlog prodaje je što sam uzeo novi (bolji) avr.
  4. Denon receiver AVR X2700H https://www.denon.com/en-au/shop/avreceiver/avrx2700h https://www.whathifi.com/reviews/denon-avr-x2700h Prvi vlasnik, kupljen u Player-u pre dve godine. Posedujem sve: Kutija, daljinski, naponski kabl, postolje i mikrofon za kalibraciju, uputstvo itd. Stanje: 10/10 Lokacija: Beograd Cena: 400,00 eur
  5. Dragi kolega, drugi član se prvi javio porukom tako da njemu ide. Sorry
  6. Poklanjam zvučnu karticu: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro
  7. Ostali su Matrix (3 dela 1080p) i Interstellar (1080p). Ako odgovara, zamolio bih samo podatke na privatnu poruku pa šaljem danas ili sutra.
  8. Poklanjam Blu-ray filmove. Svi filmovi su poručeni preko kupujemprodajem (ripovi gde je zvuk untouched, dok je kod nekih diskova slika malo kompresovana). 1080p: - Harry Potter (svih 8 filmova) - The Lord Of The RIngs (sva tri dela) - The Hobbit (sva tri dela) - The Matrix (sva tri dela) - Inception - Interstellar 4K Ultra HD: - The Matrix - Interstellar
  9. Poklanjam Sony Blu-ray player BDP-S1500
  10. Nemam bas iskustva sa slusanjem zvucnika, ali sam cuo dali Oberon 5 kao i Dali ikon 6 (ne znam da li je bio Mk2 ili obican). Dali Ikon 6 Mk2 je veca klasa i mnogo ozbiljniji zvucnik. Pre jedno 7 godina sam cuo Dali Zensor 5 i odmah posle toga je prodavac nakacio Dali Ikon 6. Razlika je bila velika. Na prvoj pesmi sam odmah video da je mnogo bolji. Cuo sam dodatne zvukove u pesmi koje do tada nisam cuo. Tada nisam imao para za Ikon 6, a i sam zvucnik je preveliki za moju sobu. Iskreno, ne bih razmisljao uopste i odmah uzeo Ikon 6 (ako do sada nisi resio pricu). Dali Oberon je kao klasa iznad Dali Zensor, ali mi nije prevelika razlika (uporedjivanje Dali Zensor 5 i Oberon 5 pre par meseci).
  11. Tako sam i ja ranije gledao. Otisao sam u Tehnomaniju da kupim neki 5.1 sistem i sta god da su mi pustili, zvucalo je bas jadno. Dosli smo do cifre od nekih 800 eur sto je zvucalo da kazemo ok i prodavac mi je rekao, ako zelim da dam toliko para, da odem u njihov Hi-Fi deo. Otisao sam tamo i covek mi je prikacio entry lvl AVR (receiver) od 500 eur + 2 entry lvl zvucnika isto od 500 eur (par) i razlika mi je bila svetlosna godina. Ovo ti pricam cisto da bi imao u glavi da je stvarno nebo i zemlja. Najbolje je da odes i da poslusas taj spomenuti Pioneer 5.1. Posle toga idi u neku prodavnicu tipa Player ili 4audio i neka ti tamo puste entry lvl AVR + zvucnike. Raspametices se. Sto se tebe tice, mislim da je najbolje da uzmes AVR (receiver) i dva zvucnika + subwoofer. To ce ti biti 100x bolje od tog spomenutog Pioneera. Posle, kada skupis pare, dokupis centralni pa surround zvucnike. Na AVR nakacis TV, posle ces moci da nakacis i PS5. Muziku mozes da saljes sa telefona, kompa bezicno na AVR itd. Sto se tice polovnih stvari, moje misljenje jeste da te ljudi sa foruma ne bi zeznuli. Uzmes npr. ove zvucnike (novi su kostali oko 1.200 eur): Sto se subwoofera tice, nisam pronasao kod nas na forumu. Vidim da u prodavnici ima da se nadje Wharfedale za oko 250 eur nov (WHARFEDALE WH-D8 Sub) i verujem da je taj sub od 8" mnogo bolji od pomenutog Pioneera, ali sto se toga tice mislim da je bolje da sacekas da se javi neko iskusniji i da ti da svoje misljenje.
  12. Kakav ti je plan oko gledanja filmova? Da li bi pustao sa kompa (koji kvalitet), Netflix sa tv-a itd? Licno ne bih uzeo ni soundbar ni taj komplet. Smatram da je bolje skupiti jos para pa ici na neki entry lvl hifi. Koliki je maksimalni budzet koji trenutno imas?
×
×
  • Create New...