No1Livz4Ever

Članovi
 • Content Count

  483
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About No1Livz4Ever

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 12/12/1977

Contact Methods

 • MSN
  m.maletin@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad
 • Interests
  Sudska medicina (nije bas interes, vise posao :)), Slusanje muzike (trenutno jazz, zauvek pink Floyd :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Potpuno nov dupli LP, u celofanu. 20e Može lično u Novom Sadu, šaljem Post Expressom
 2. Vredi. Sve drzavne poste (Holandija svakako) u EU imaju tracking no koji mozes da ukucaš u prozorcic na sajtu naše poste i da pratiš paket. Negde može od početka a negde od momenta kad paket udje u Srbiju.
 3. Meni je upravo stigla ploča sa UK Amazona, posle mesec i jedan dan od porudžbine. To je po meni jako sporo i neefikasno, i to pre svega od strane naše carine. Nije problem sto je naplacen PDV, nego prosto sto je sve jako jako sporo ... a neki forumasi su mi rekli da su im ploče i nestajale u transportu. Iako to sa Amazonom nikad nije problem. Kod njih je kupac UVEK u pravu.
 4. Jedina stvar, barem kada je Novi Sas u pitanju, da često čekam i po mesec dana da mi stigne. U prevodu ovi na carini nisu normalni. Još sad i posta štrajkuje ...
 5. Aktuelno i dalje. Moguć dogovor oko cene.
 6. Otkud ti to? Ja pre par dana poručio LP, sve uredno, skinut VAT, standard shipping, poslali za 1 dan ... e sad, kad ce stići s obzirom na štrajk naše Poste ...
 7. Ja sam Amphenol cinceve kupio u Sprint electronics u Novom Sadu. Mislim da nisam pobrkao ime radnje ... nadam se. Oko 400 DIN je jedan.
 8. Sad ce Toma iz Kruševca da da popust 10% [emoji23][emoji23][emoji23]
 9. Lepkiranje je do j... ja sam se toliko izvestio da sam u jednom danu izlepkirao 25 ploča. Veći je problem kuda sa njima dok se suše. Ali ovo je bilo u nekom pretoplom julu, za jedan dan sam odradio sve. Kad kazem jedan dan, mislim da mi je za stranicu ploce potrebno oko 3-5 min. Znaci računaj da je to negde oko 1.5-2 sata za 25 ploča. Po strani ploce.
 10. Moja preporuka ti je, s obzirom na to da sam ja “sektas”, da kupis polovan combo Naim DAC V1 i Nap 100. Ili recimo Naim Uniti, koji sam licno imao i koji je odlična all in one sprava, i ima CD u sebi. Mozes i stare Naim shoebox pojačala ali nema DAC-a i nema CD u toj veličini. Ako neces stare zvucnike uzmeš Focal Aria kutije, 905 (s obzirom na to da imas malu sobu), i eto ti ozbiljne muzike za ne tako mnogo para. Sistem ostao mali, a komponente (ili komponenta) nekoliko klasa bolje.
 11. Upravo tako. Ako si ti zadovoljan sa svojom kombinacijom ne diraj ništa i uzivaj. As simple as that. Ali svi znamo da to bas i nije tako lako [emoji6]
 12. Sve je to nebitno. Ono sto ti je Gox napisao to je da možeš da uzivas u muzici i sa tranzistorom maltene. No, ti si hteo savet, ljudi su pokušali da ti pomognu. Verujem da je Denon dobar, ali je to sve potpuno nebitno za uživanje u muzici.