No1Livz4Ever

Članovi
 • Content Count

  474
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About No1Livz4Ever

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 12/12/1977

Contact Methods

 • MSN
  m.maletin@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad
 • Interests
  Sudska medicina (nije bas interes, vise posao :)), Slusanje muzike (trenutno jazz, zauvek pink Floyd :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja sam Amphenol cinceve kupio u Sprint electronics u Novom Sadu. Mislim da nisam pobrkao ime radnje ... nadam se. Oko 400 DIN je jedan.
 2. Sad ce Toma iz Kruševca da da popust 10% [emoji23][emoji23][emoji23]
 3. Lepkiranje je do j... ja sam se toliko izvestio da sam u jednom danu izlepkirao 25 ploča. Veći je problem kuda sa njima dok se suše. Ali ovo je bilo u nekom pretoplom julu, za jedan dan sam odradio sve. Kad kazem jedan dan, mislim da mi je za stranicu ploce potrebno oko 3-5 min. Znaci računaj da je to negde oko 1.5-2 sata za 25 ploča. Po strani ploce.
 4. Moja preporuka ti je, s obzirom na to da sam ja “sektas”, da kupis polovan combo Naim DAC V1 i Nap 100. Ili recimo Naim Uniti, koji sam licno imao i koji je odlična all in one sprava, i ima CD u sebi. Mozes i stare Naim shoebox pojačala ali nema DAC-a i nema CD u toj veličini. Ako neces stare zvucnike uzmeš Focal Aria kutije, 905 (s obzirom na to da imas malu sobu), i eto ti ozbiljne muzike za ne tako mnogo para. Sistem ostao mali, a komponente (ili komponenta) nekoliko klasa bolje.
 5. Upravo tako. Ako si ti zadovoljan sa svojom kombinacijom ne diraj ništa i uzivaj. As simple as that. Ali svi znamo da to bas i nije tako lako [emoji6]
 6. Sve je to nebitno. Ono sto ti je Gox napisao to je da možeš da uzivas u muzici i sa tranzistorom maltene. No, ti si hteo savet, ljudi su pokušali da ti pomognu. Verujem da je Denon dobar, ali je to sve potpuno nebitno za uživanje u muzici.
 7. Moram samo nešto da dodam. Možda Sony i Denon nemaju veze, ali nemaju ni Argon kutije sa fantastičnim JBL zvucnicima iz Pro serije. Opet mislim da masimo poentu. Ali ok.
 8. Hehe. Kod nas su neki predjasnji tehničari, tokom 90-tih, od ovog etanola pravili “kućno pice”. Malo ga razblazis na 40%, doda se malo šećera, malo nekog soka, i milina.
 9. Jeste. Ja sam primetio da kad je 28 stepeni da zvuk ode u majčinu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
 10. Moze li se posle ovog sjajnog Impulsovog odgovora bilo sta reci. Posebno mislim na poslednje rečenice...
 11. Ukoliko neko hoće da kupi zajedno sa Technics headshellom može popust na zajednicku kupovinu.
 12. Bujo, pa ti maltene venčao njih dvojicu [emoji23][emoji23][emoji23]
 13. Izuzetno korisna informacija. Hvala Gox-u za ovakav info. Slažem se da je ovo pravi primer forumske saradnje i kako doci do pravih informacija.
 14. Ok, nije mikroskop ali ipak se vidi nešto ...